Ο Μαρτίνς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τελευταία φάση με τον Φετφατζίδη...

Απογοητευμένος από την έκβαση του αποτελέσματος με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη, ήταν μετά το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova για την τελευταία φάση με τον Φετφατζίδη, τόνισε ότι έλειψε στους «ερυθρόλευκους» ο κόσμος τους και συμπλήρωσε ότι με τον καιρό, η ομάδα θα βελτιωθεί περεταίρω.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς ανέφερε ότι: «Στο τελευταίο λεπτό είχαμε μια τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε και είναι κρίμα που δεν την αξιοποιήσαμε. Έγινε ένα πολύ ωραίο και ισορροπημένο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο, όμως από κει και μετά ανεβήκαμε αισθητά, πιέσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες μας.

Δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη. Σήμερα μας έλειψε ο κόσμος μας, είναι σαφές αυτό. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τους 3 βαθμούς- βέβαια το ίδιο θα λένε και οι αντίπαλοι για τις δικές τους ευκαιρίες.

Όπως ξαναείπα, ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, ισορροπημένο και προσφέραμε θέαμα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας, με τον καιρό θα βελτιωθούμε. Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό, αντιμετωπίσαμε ένα σπουδαίο αντίπαλο. Δείχνουμε πως βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».