Μαρινάκης: «Θα συνεχίσουμε με λίγα λόγια και πολλά έργα για το καλό των παιδιών του Πειραιά»

Η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».


Τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11/5), στη συμβολή των Ιερών Πολυτεχνείων και Τσαμάδου.

Όπως αναμενόταν, εκεί βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στο πολυπληθές κοινό που βρέθηκε στα εγκαίνια και ανάφερε πως όλοι θα συνεχίσουν με λίγα λόγια και πολλά έργα για την βελτίωση των συνθηκών της πόλης του Πειραιά.

Επιπλέον, τόνισε πως η πολυπληθής παρουσία του κόσμου δείχνει ότι πι πολίτες του Πειραιά έχουν ήδη πάρει την απόφαση τους για το μέλλον της πόλης, αλλά και για να συνεχιστεί το όμορφο ταξίδι που άρχισε πριν από 4,5 χρόνια για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ.

Αναλυτικά η ομιλία του διοικητικού ηγέτη των ερυθρόλευκων:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους εδώ κοντά μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από 4,5 χρόνια. Σήμερα μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να ζητήσω για άλλη μία φορά τη στήριξή σας και τη ψήφο σας. Για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, για έναν Πειραιά που μας κάνει όλους υπερήφανους. Θα συνεχίσουμε με λίγα λόγια και πολλά έργα, πολλές δράσεις για το μέλλον και το καλό των παιδιών του Πειραιά. Αυτό που θα κάνουμε, γιατί έχουμε κάνει ήδη πολλά και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό και είχαμε πει κάτι πριν από 4,5 χρόνια. Ότι εμείς μπορούμε και το είδατε ότι εμείς μπορούμε και συνεχίζουμε να μπορούμε.

Εκτός από όλα αυτά που έχουμε κάνει θα συνεχίσουμε με ένα κολυμβητήριο ακόμα, το οποίο θα το φτιάξουμε από την αρχή. Όχι μόνο αυτά που έχουμε επισκευάσει και χρησιμοποιούμε. Αλλά ένα κολυμβητήριο που έχει καθυστερήσει όλα αυτά τα χρόνια. Παρόλο τη δέσμευσή μας δεν μας έχουν παραχωρήσει ακόμη τον χώρο. Πιστεύουμε ότι αυτό μέσα στον επόμενο χρόνο, δύο χρόνια θα το έχουμε και θα προχωρήσουμε. Επίσης, και για κάτι άλλο είμαστε περήφανοι, το είχαμε πει και είχα δεσμευτεί είναι ότι με τις δράσεις μας και με τις αναπλάσεις θα μπορέσουμε να προσελκύσουμε νέες επιχειρήσεις στον Πειραιά και θα μειώσουμε την ανεργία. Και ήταν κάτι το οποίο το έχουμε κάνει και είμαστε πολύ περήφανοι. Τελειώνοντας είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους εσάς εδώ, που ανταποκριθήκατε. Αυτό σημαίνει ότι ο Πειραιάς έχει αποφασίσει, αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα, περπατώντας στον Πειραιά. Ο Πειραιάς έχει ήδη αποφασίσει, ο Πειραιάς έχει ήδη βγει κερδισμένος και πάμε όλοι μαζί δυνατά για τα παιδιά του Πειραιά μας. Σας ευχαριστώ».

Διάβασε επίσης