Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι στο Thrylos24.gr, βρέθηκε στο Ρέντη και μίλησε στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας μας. Έδωσε το σύνθημα για προσπάθεια, «σα να αρχίζει τώρα το πρωτάθλημα». Διαβάστε, τι άλλο ανέφερε...

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη, βρέθηκε ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ίδιος είχε αρκετά καλή διάθεση, συνομίλησε με τον προπονητή και τους παίκτες του Θρύλου, πρωτίστως για το αν είναι καλά στην υγεία τους, και μετέπειτα για την κατάσταση στις χώρες τους.

Τους ανέφερε πως η χώρα μας είναι μια αρκετά ασφαλής χώρα, σημειώνοντάς τους το εξής: Πως ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, η οποία παραμένει ενωμένη στις χαρές, αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες, τις οποίες μετουσιώνει σε δύναμη, για την συνέχεια.

Τόνισε την ανάγκη για αλληλεγγύη και ενότητα, δείχνοντας επίσης πως είναι και σίγουρος για το ότι, μέσα από όλο αυτό θα βγει η ομάδα πιο δυνατή, έχοντας πετύχει όλους της τους στόχους.

Ανέφερε επίσης και την συνεργασία με τον προπονητή μας, για ακόμη δύο χρόνια.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάθηκε και στην προσωπική του εμπειρία με τον κορονοϊό, μεταφέροντας στους παίκτες πως επανήλθε ακμαίος, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ιατρών.

Δεν παρέλειψε να κάνει εκτενή αναφορά στην θαυμαστή στάση, την οποία επέδειξαν οι Έλληνες πολίτες, ενώ ζήτησε και από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή, τηρώντας όλες τις οδηγίες των ειδικών!

Τέλος, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που πρέπει να κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο, για την επίτευξη των φετινών στόχων. Και στις προπονήσεις και κυρίως στους αγώνες…

Στόχοι φυσικά, είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η όσο γίνεται καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία.

Δεν πρέπει, τόνισε, κανείς να επαναπαυτεί λόγω της υπάρχουσας διαφοράς στο πρωτάθλημα, ενώ είπε πως πρέπει να αγωνίζονται οι Πειραιώτες από το πρώτο, έως και το τελευταίο λεπτό, σα να ξεκινούσε τώρα το πρωτάθλημα!

Καταλήγοντας, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, είπε πως οι παίκτες πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, δίνοντας τα πάντα στο γήπεδο, ώστε να γυρίσει πιο δυνατή από την πολύμηνη διακοπή αγωνιστικής δράσης. Με μοναδικό σκοπό, να εκπληρωθούν τα όνειρα των φίλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!