Το Ισπανικό Μέσο αναφέρθηκε στην υπόθεση του Μαρσέλο και τη διαφαινόμενη αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, ο Μαρσέλο μετράει ώρες στο λιμάνι, καθώς όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει διακοπή συμβολαίου, κοινή συναινέσει. Ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους» για την υπόθεση αυτή.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει στα χέρια του μια αρκετά δελεαστική πρόταση για εκείνον, που τον ικανοποιεί τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά. Φαίνεται επίσης να έχει πρόταση από την Αλ Νασρ, ομάδα που αγωνίζεται ο φίλος του, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να έχει κάνει τις… κινήσεις του για να πάει εκεί ο Βραζιλιάνος.

Από εκεί και πέρα, στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του, με τη «Marca» να αναφέρεται στην επόμενη κίνηση ουσιαστικά του Βραζιλιάνου μπακ. Όπως τονίζεται λοιπόν, θα μεταβεί στη Μαδρίτη τις επόμενες μέρες. Ο Μαρσέλο θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό που τον ταλανίζει. Στη συνέχεια θα πάρει την απόφασή του για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.