Ο Ολυμπιακός, την Κυριακή φιλοξενείται από την ΑΕΚ, με τον Μαντί Καμαρά να είναι κομβικός στα ματς των τελευταίων ετών.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Κυριακή, για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Super League Interwetten. Και οι δύο ομάδες, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, θέλει τη νίκη.

Όμως, θα μείνουμε σε έναν παίκτη, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια κάνει τη διαφορά σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο λόγος φυσικά για τον χαφ από την Γουινέα, Μαντί Καμαρά.

Τι έχει καταφέρει ο Καμαρά;

Ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε 11 ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΑΕΚ, όσα έχει κάτσει και ο Μαρτίνς στον πάγκο. Έχοντας παράλληλα κι ένα τρομερό ρεκόρ, με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Όμως, ο Καμαρά έχει πετύχει και κάτι άλλο αξιοθαύμαστο. Έχει καταφέρει να σκοράρει 5 γκολ απέναντι στους κιτρινόμαυρους, έχοντας επίσης και μία ασίστ.

Τέρματα σημαντικά, ενώ η ασίστ ήταν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο, για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, γκολ που έκρινε τον τελικό.

Όσες φορές έχει σκοράρει ο Αφρικανός ή έχει δώσει ασίστ, ο Θρύλος έχει κερδίσει.

Με τον Μαντί Καμαρά, οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει 24 (!) γκολ στην ΑΕΚ, έχοντας δεχτεί μόλις 5. Ενώ ο ίδιος ο Καμαρά έχει βάλει συνολικά 15 γκολ στο πρωτάθλημα, με το 1/3 αυτών να τα έχει πετύχει επί της ΑΕΚ. ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!

Δείτε παρακάτω όλα τα γκολ του Αφρικανού χαφ επί των «κιτρινόμαυρων»:

17.2.2019 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (έκανε το 1-1)

27.10.2019 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0 (έκανε το 2-0)

28/6/2020 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2 (έκανε το 0-2)

19/7/2020 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0 (το τελευταίο γκολ)

4/4/2021 ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-5 (άνοιξε το σκορ)