Ο Μαρτίνς ζήτησε να έρθει ο Μάξι Λοβέρα στις προπονήσεις, με τον Αργεντινό να διεκδικεί δεύτερη ευκαιρία στο «λιμάνι».

Ο Λοβέρα είναι ξεκάθαρα ένα κεφάλαιο που απασχολεί έντονα τους Πειραιώτες, όσον αφορά το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός ασχολείται με τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ, πέραν των μεταγραφών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ένα πλάνο για το ποιους παίκτες χρειάζεται, είτε για εκείνους που θα επιστρέψουν από δανεισμούς, είτε για ήδη υπάρχοντες παίκτες.

Φυσικά, η περίπτωση του Λοβέρα ξεχωρίζει, με τον Αργεντινό σύμφωνα με τις πληροφορίες να επιστρέφει άμεσα στην χώρα μας, μες στη μέρα για την ακρίβεια, ώστε να μπει στις προπονήσεις του Θρύλου. Θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις κι ύστερα θα προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες.

Θα χρειαστεί σίγουρα ένα διάστημα προσαρμογής, καθώς ο ίδιος βρίσκεται σε περίοδο διακοπών από τις αρχές του μήνα, όταν και αποχώρησε από τη Ρασίνγκ Κλούμπ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου θέλει να δει την κατάστασή του, και στη συνέχεια να αποφασίσει για το αν θα γίνει δανεισμός του σε άλλη ομάδα, ή θα εισηγηθεί την παραμονή του στον Ολυμπιακό, ως το τέλος της σεζόν.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μάξι Λοβέρα να δείξει το πραγματικό του ταλέντο, ειδικά και απόντος του Αγκιμπού Καμαρά για το Κόπα Άφρικα. Εάν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία, θα αλλάξει τα πράγματα για τον ίδιο.