Ο Χιλάλ Σουντανί λύνει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό και αποχωρεί, με τον ίδιο να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του στο Ρέντη.

Ο Χιλάλ Σουντανί αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα μας, με τον Αλγερινό επιθετικό, μετά το ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο, να έχει συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η συζήτηση αφορούσε τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα μας, κατά τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να εμφανίζεται αρκετά δυσαρεστημένος από το ότι έχει μείνει εκτός του ροτέισον της ομάδας.

Απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς ήταν να χρησιμοποιείται ο Σουντανί, μονάχα ως επιθετικός, ενώ με την παρουσία των Χασάν και Ελ Αραμπί, ο χρόνος συμμετοχής του θα ήταν ελάχιστος. Μετά την συζήτηση λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η «χρυσή τομή» έχει ήδη βρεθεί με την ΠΑΕ. Άρα, ως αποτέλεσμα θα έχουμε αποχώρηση του παίκτη, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο Σουντανί πήγε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αποχαιρετώντας ουσιαστικά τους συμπαίκτες του, ανακοινώνοντας πως αποχωρεί από την ομάδα.