Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, δήλωσε ότι δε κατάλαβε για ποιον λόγο ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, δήλωσε ότι δε μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε η ομάδα του με τον Μύγα στο 24′ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη νίκη του “δικέφαλου του βορρά” με 1-5.

Αναλυτικά τα παράπονα του Ισπανού προπονητή της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου (που εξέδωσε ανακοίνωση κατά των διαιτητικών αποφάσεων της αναμέτρησης): «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλέψει πολλές μπάλες, κάναμε ευκαιρίες, δεν θυμάμαι ο ΠΑΟΚ να έκανε κάτι στην επίθεση, πέρα από τα δύο γκολ. Αδιαμφισβήτητα η φάση του πρώτου ημιχρόνου είναι το γεγονός πως μας ακυρώθηκε το γκολ, το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος πως είναι καθαρό.

Σκοράραμε, πανηγυρίσαμε και μετά από λίγα λεπτά ο διαιτητής έτρεξε στο VAR και το ακύρωσε χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό. Σίγουρα όταν παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα συμβαίνουν αυτά. Αν το σκορ ήταν 1-1 θα είχαμε ένα άλλο παιχνίδι».