Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Λαμία για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτή την ώρα κάνει προθέρμανση.

Στη Λαμία δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από την τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος (17:00).

Ενας είναι ο στόχος του δαφνοστεφανωμένου έφηβου στο σημερινό ματς του ΔΑΚ: Η νίκη. Από καλή εμφάνιση προέρχονται οι Πειραιώτες, καθώς μεσοβδόμαδα, καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες τον Άρη. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 60 βαθμούς η ομάδα του λιμανιού, περιμένει στραβοπατήματα των άλλων συλλόγων για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Με το μυαλό και στη Φενέρμπαχτσε η αρμάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς την Πέμπτη (11/4) υποδέχεται τους Τούρκους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν την… ζημιά στον ΠΑΟΚ. Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε και από την Τούμπα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, γνωρίζοντας την τρίτη της ήττα στην διαδικασία του έξτρα γύρου της Σούπερ Λιγκ 1. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο, παλεύουν όλα τα ματς.

Ο Θρύλος πραγματοποιεί αυτή την ώρα τη προθέρμανσή του στο γήπεδο της Φθιώτιδας ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης.