Ο Λάγιος Ντέταρι μιλάει στον  Trhrylos24.gr για τον κόσμο του Ολυμπιακού και το παιχνίδι ρεβάνς στην Βουδαπέστη, κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Ραντεβού στην Βουδαπέστη είχαμε για την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά ξαφνικά έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Που να χάσει την ευκαιρία να δει τον Ολυμπιακό ο Λάγιος Ντέταρι και μάλιστα με αντίπαλο ομάδα της πατρίδας του όπως είναι η Φερεντσβάρος. Εδώ πήγε στην Τόπολα  για να δει το παιχνίδι του Ολυμπιακού που είναι μια απόσταση με το αυτοκίνητο δυο ώρες. Και στην Σερβία μπορεί να μην έφερε γούρι, όμως τώρα ο Ολυμπιακός κέρδισε και ο «Μαγυάρος» που γνώρισε την αποθέωση όταν έγινε αντιληπτός στα επίσημα του γηπέδου είχε να λέει πάντα καλά λόγια.

Του Κώστα Σαμοθράκη…

«Ο Ολυμπιακός είναι και θα είναι πάντα στην καρδία μου και αυτό το λέω από την στιγμή που έφυγα από την Ελλάδα. Μπορεί να ήταν δύσκολες οι εποχές όταν έπαιζα στην ομάδα, όμως έζησα ξεχωριστές στιγμές και κατάλαβα την αγάπη του κόσμου. Για αυτό και ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά μου. Ούτε και ήθελα να φύγω, αλλά έβλεπα την κατάσταση και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά με τα τόσα προβλήματα που υπήρχαν. Μακάρι να είχαμε μια διοίκηση όπως τώρα με τον  κύριο Μαρινάκη και τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά»

 Για την ρεβάνς στην Βουδαπέστη, ο Λάγιος Ντέταρι είπε:

«Αυτό το γκολ του Ελ Κααμπί δίνει ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω ότι στην ρεβάνς θα γίνει μεγάλη μάχη γιατί η Φερεντσβάρος έχει καλή ομάδα και είναι δυνατή στην έδρα της. Φυσικά και θα είμαι εκεί και στην ρεβάνς για να δω το ματς, από δυο ομάδες που έχουν εξαιρετικούς παίκτες»