Αγγλικές σειρήνες ξανά για τον Λεονάρντο Κούτρη που έχει μπει για τα καλά πλέον στα ραντάρ Αγγλικών ομάδων. Εκ νέου ενδιαφέρον από την Γουέστ Χαμ

Χωρίς καμία αμφιβολία, από την ημέρα όπου ο Λεονάρντο Κούτρης επέστρεψε στη δράση, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και συνάμα μία θέση στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων».

Έτσι, ο νεαρός μπακ του Θρύλου έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Μία εξ αυτών φέρεται να είναι και η Γουέστ Χαμ.

Συγκεκριμένα, τα «σφυριά» προορίζουν τον Κούτρη για αντικαταστάτη του Αρτούρ Μαζουάκου, για τον οποίο υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα αποχωρήσει, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

Θυμίζουμε, τεχνικός Διευθυντής στην αγγλική ομάδα είναι ο Ουσίγιος, ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη για τον αμυντικό των Πειραιωτών.

Όπως και να ‘χει, ο Κούτρης κοιτάζει τη… δουλειά του και πως θα βοηθήσει τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο να πετύχει τους στόχους του, όντας 100% προσηλωμένος.