Περήφανος για την προσπάθεια των κοριτσιών πόλο του Θρύλου δήλωσε ο προπονητής Δημήτρης Κραβαρίτης, μετά τη σημερινή ήττα στον τελικό του LEN Champions League από τη Σαμπαντέλ.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να νικήσει τη Σαμπαντέλ και να κατακτήσει το τρίτο Champions League, όμως ο τεχνικός Κραβαρίτης μόνο υπερήφανος αισθάνεται για την τεράστια προσπάθεια των παικτριών του.

Μετά το τέλος του ματς, δήλωσε:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 53-0 σερί: Εδώ και 23 χρόνια βάζουν… μπρατσάκια!
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 53-0 σερί: Εδώ και 23 χρόνια βάζουν… μπρατσάκια!

«Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Είμαι πολύ περήφανος. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, φτάσαμε στον τελικό. Είχαμε δώσει μεγάλη προσοχή και τακτικά στο παιχνίδι της Ματαρό γιατί ήταν και το πρώτο. Είχαμε ετοιμάσει κάποια πράγματα και για τη Σαντ Αντρέου και τη Σαμπαντέλ αλλά είναι δύσκολο μέσα σε 12 ώρες να έχεις τα πάντα. Είχαμε δουλέψει από την Αθήνα σε αυτό το κομμάτι. Η Σαμπαντέλ είναι μια πολύ γεμάτη και δυνατή ομάδα με πολύ καλές ξένες. Μπήκαμε καλά, διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι μέχρι το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου μας έκαναν 3-0 με εύκολα και φθηνά γκολ.

Για μένα το πρόβλημα δεν ήταν η άμυνα παρότι δεχθήκαμε 16 γκολ αλλά η επίθεσή μας όπου πήραμε κακές και βιαστικές αποφάσεις χωρίς καθαρό μυαλό κι αυτό δημιουργούσε ταυτόχρονα αμυντικές αδράνειες και ανισορροπίες. Στο τρίτο οκτάλεπτο κάναμε ένα 2-0 να ξαναμπούμε στο παιχνίδι και μια κακή απόφαση στον παραπάνω ενώ είχαμε αποφασίσει πώς θα χτυπήσουμε, βιαστήκαμε, χάσαμε την μπάλα, δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και εκεί κάπου όταν η ζυγαριά γέρνει δεν μπορείς να χάνεις συνέχεια.

Ψυχολογικά αδειάσαμε και κουραστήκαμε αρκετά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πρέπει σε έναν τελικό από την αρχή ως το τέλος οι ισορροπίες να είναι ακριβείς και χειρουργικά εκτελεσμένες. Είχαμε αδράνειες σήμερα. Η ομάδα μας δεν έχει την εμπειρία της Σαμπαντέλ, πήραμε εμπειρίες και μαθήματα και αγωνίστηκαν κορίτσια που δεν έχουν. Αγωνίστηκαν η Σάντα, η Δρακωτού που είναι 15,5 χρονών. Στον αθλητισμό ό,τι αξίζεις θα πάρεις. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τη διοργάνωση, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα και έχουμε καταναλώσει πολλή ενέργεια, δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε παιχνίδια. Το Final Four του Κυπέλλου και οι τελικοί ακολουθούν, πρέπει να κρατήσουμε τα σκήπτρα».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24