Ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στον Πειραιά, όχι μόνο λόγω του διετούς συμβολαίου του, αλλά και γιατί τον θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τη σεζόν με την απώλεια του πρωταθλήματος, παρότι βρισκόταν μπροστά με 2-0 στη σειρά των τελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η στεναχώρια είναι φυσιολογική, αλλά ο οργανισμός έχει τη δυνατότητα να ξεπερνάει τις δυσκολίες.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας και ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα για να συζητήσουν την πορεία της σεζόν που πέρασε και τα μεταγραφικά θέματα. Έχει ήδη αποφασιστεί η αύξηση του μπάτζετ για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο «άσσος» που ψάχνει ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό
Ο «άσσος» που ψάχνει ο Μπαρτζώκας για τον Ολυμπιακό

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δεν θα είναι αντικείμενο αυτής της συζήτησης, παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών. Ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στον Πειραιά, όχι μόνο λόγω του διετούς συμβολαίου του, αλλά και γιατί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του, παρά τα κρίσιμα άστοχα σουτ, και ο Γκος είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο του και τις απολαβές του, που ξεπερνούν το εκατομμύριο. Αν και η αποτυχία στο Game 5 κόντρα στον Παναθηναϊκό τον έχει επηρεάσει, αναμένεται να το χρησιμοποιήσει ως κίνητρο για να βελτιωθεί την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, ο Μπαρτζώκας έχει αποφασίσει εδώ και μήνες την προσθήκη ενός κορυφαίου scoring point guard, όπως ο Κίναν Έβανς, για να ενισχύσει την ομάδα. Ο Έλληνας προπονητής αναζητά έναν παίκτη με ισχυρή προσωπικότητα και ικανότητα στο σκοράρισμα, που θα παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις στο τέλος των αγώνων. Τέτοιοι παίκτες είναι λίγοι και η αγορά περιορισμένη. Ο Κίναν Έβανς πληρούσε τα κριτήρια, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του άλλαξε τα δεδομένα. Αν ο Έβανς ήταν υγιής, ο Ολυμπιακός θα είχε ένα σοβαρό πρόβλημα λιγότερο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.