Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο thrylos24.gr μετά το Κηφισιά - Ολυμπιακός και έδωσε τις δικές του «Βόμβες» ενόψει και τις καυτής... συνέχειας.

Στο… κόκκινο πλέον ο Ολυμπιακός. Ο Αλέξης Κούγιας ακόμα μία φορά, ρίχνει τις δικές του «Βόμβες». Ρίχνει «Βόμβες» για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, τον Ολυμπιακό που «ποτέ δεν θα αποχωρήσει…», από κανένα παιχνίδι όπως αναφέρει, αλλά και την βρωμιά που… υπάρχει.

Ο κ. Κούγιας μιλάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο thrylos24.gr και δίνει μία νέα πνοή στη συνέχεια και στο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μιλάει για το CAS, μέχρι και την πολυϊδιοκτησία και ΟΧΙ μόνο.

Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!
Αυτή είναι η ΑΕΚ: Φανέλες Φιορεντίνα και… Τσιλούλης!

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κούγιας στο thrylos24.gr:

«Όταν διατύπωνα τους προβληματισμούς μου, δεν περίμενα ποτέ αυτά που συνέβησαν στα 2 τελευταία παιχνίδια, με τον ρέφερι από την Σλοβακία και τον ανηψιο του Μίχαελ. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει την εύνοια των διαιτητών. Θέλει να παίζει 50-50. Είναι τέτοια η φύση των οπαδών μας και η ιστορία του συλλόγου που θέλουμε να κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο.

Ένα παιχνίδι που ήταν 0-2, ήθελε 2 λεπτά για να λήξει το 1ο ημίχρονο. Ήταν θέμα χρόνου να μπουν και άλλα γκολ και να πάει εύκολα στο 0-5. Ο διαιτητής έδωσε με έναν κυνισμό τις 2 κίτρινες στον Ρέτσο. Έπειτα δεχθήκαμε γκολ. Μετά ξεκίνησε αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Με ακυρώσεις γκολ, με τις μη καταλογίσεις πέναλτι.

Με τον Μανούχο να αποφασίζει ανάλογα με τον VAR. Όποιος όμως γνωρίζει την ιστορία του Μανούχου στο ποδόσφαιρο, είναι δυνατόν να δέχεται να σφυρίζει ακόμη; Μετά από όσα έκανε πέρσι με τις μεζούρες; Να έχουν τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο στο VAR; Υπάρχει απελπισία στον Ολυμπιακό. Ζητάς ξένους διαιτητές, σου φέρνουν Σλοβάκους και ανήψια του Μίχαελ.

«Δεν θα φύγουμε ποτέ από το γήπεδο…»

Αυτά μπορούν να αποπροσανατολίσουν μεγάλους παίκτες. Όπως αυτούς του Ολυμπιακού. Αν υπήρχαν παράλληλες διοργανώσεις, όπως στο μπάσκετ, θα είχαμε φύγει ήδη από τα παιχνίδια στο ντόπιο πρωτάθλημα. Σήμερα υπήρξε ένας προβληματισμός αν έπρεπε να φύγουμε από το γήπεδο.

Οι παίκτες είπαν να μείνουμε. Δεν υπήρξε βέβαια πρωτίστως απόφαση να φύγουμε. Δεν είπαμε ποτέ να φύγουμε, ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ούτε εγώ. Υπήρξε απλώς προβληματισμός. Αν φεύγαμε θα είχαμε τιμωρία της ομάδας και αφαίρεση βαθμών.

Ο Κώστας Καραπαπάς είπε στον Φορτούνη “Κάντε αυτό που πρέπει!”. Ακριβώς αυτά ήταν τα λόγια του. Αν φεύγαμε θα απειλούσα ακόμη και με παραίτηση. Δεν θα το δεχόμουν. Έχω μπει μπροστά για να είναι ασφαλής ο Ολυμπιακός. Θα ξεβρωμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα κινηθούμε μέσω δικαιοσύνης. Μην περιμένετε ποτέ ο Ολυμπιακός να αποχωρίσει από το γήπεδο.

Είναι βέβαιο πως η ισχυρή ιδιοκτησία, με την δική μου παρουσία, καθιστά βέβαιη την τιμωρία της εγκληματικής οργάνωσης. Όποιος αλλοιώνει τα αποτελέσματα θα μηνύεται. Είπαμε σήμερα στον Αστ.. Διευθυντή να κρατηθούν οι διαιτητές καθώς θα υποβάλουμε μήνυση. Ο εισαγγελέας είπε να μην κρατηθούν.

Εμείς όμως έτσι θα δρούμε από δω και πέρα. Σήμερα (14/01) μην ξεχνάτε πως είχαμε κερδίσει, όμως ακόμη και αν κερδίζουμε εμείς θα ψάξουμε το δίκιο μας. Ήταν προφορική μήνυση. Έπρεπε να πούμε για ποιο αδίκημα τους μηνύουμε, ώστε να οδηγηθούν στο αστ. Τμήμα. Ο αστ. διευθυντής θα επικοινωνούσε με τον εισαγγελέα. Και εκείνος με απόφαση του είπε να μην κρατηθούν. Θέλαμε να αναδείξουμε εγκληματική πράξη.»

Για την καθυστέρηση των μεταγραφών:

«Δεν θέλω να πω τι συνέβη και καθυστέρησαν οι μεταγραφές. Να είστε σίγουροι όμως πως ο Ολυμπιακός θα κάνει και άλλες μεταγραφές επιπέδου Μάρτινς. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικά και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μέσα στο γήπεδο.»

Για την υπόθεση στο CAS

«To CAS είναι ο Άρειος πάγος των αθλητικών αδικημάτων. Εκεί θα πρέπει να προσδιοριστεί δικάσιμος. Εκεί θα είμαστε όλοι. Θα ανατρέψουμε την απόφαση που στέρησε από τον Ολυμπιακό ακόμη και την νίκη. Μας αφαιρέθηκε και ένας βαθμός, έχουμε κεκλεισμένων των θυρών και θα ψάξουμε την δικαίωση μας.

Εκεί πήρε την απόφαση ο κύριος Μαρινάκης να αντικαταστήσει τον προηγούμενο νομικό. Μια εξέλιξη που θα αλλάξει τον χάρτη του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε ενημέρωση για εξέλιξη ακόμη όμως.

Όταν έχεις την τιμή να εκπροσωπείς τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος, με τόσα πρωταθλήματα και ποδοσφαιριστές τεράστιας αξίας. Με ιδιοκτήτη παγκοσμίους φήμης. Και έχεις στην νομική σου υπηρεσία τον, κατά γενική ομολογία, κορυφαίο νομικό, μην περιμένεις πως ο Ολυμπιακός θα φύγει από το γήπεδο. Ξεχάστε το αυτό.

Όταν βλέπεις όμως τι κάνει αυτός ο …μεζουράκιας, γιατί έτσι τον λέω εγώ. Δεν είμαι απλός νομικός σύμβουλος, 42 χρόνια είχα δικές μου ομάδες στην SUperleague. Γνωρίζω πως λαμβάνονται οι αποφάσεις. Δεν περίμενα όμως ένα τέτοιο σκάνδαλο εις βάρος της ομάδας μας.

Αν βλέπατε πως είμαστε σήμερα και μετά την ΑΕΚ θα καταλαβαίνατε πως εδώ κάτι σπουδαίο γίνεται. Είμαστε έτοιμοι για την Τετάρτη, να πάρουμε την πρόκριση. Μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν 3 ή 4 κορυφαίοι ποδοσφαιριστές. Θα ανέβει λέβελ η ομάδα. Θα ανεβάσουμε και νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες μας. Οι 4 από αυτούς για μένα είναι έτοιμοι να παίξουν και βασική 11άδα. Να θυμάστε τα ονόματα των Μπα, Κωστούλα, Μουζακίτη, Παπακανέλου και άλλων παιδιών. Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε στα αποδυτήρια ελληνικά. Όχι να μιλάμε 10 γλώσσες.
Έχουμε καλό προπονητή.

Παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και σας το εγγυώμαι αυτό. Στόχος μου είναι να τελειώσω την ποδοσφαιρική μου παρουσία και ενασχόληση στον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Με ότι έχω κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εάν δεν κάνουμε τον Ολυμπιακό Οικογένεια δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα. Προς τα εκεί κινούμαστε συνεχώς.»

Για τον Παύλο Μαρινάκη και την Κυβέρνηση:

«Η κυβέρνηση έχει ακραία παραβιάσει το αυτοδιοίκητο. Δεν άλλαξαν το ποινολόγιο για την πολυιδιοκτησία;

Δεν έγινε ολιστική μελέτη; Δεν έφεραν τον Τσέφεριν; Τιμώρησαν τον κόσμο και έκλεισαν τα γήπεδα; Υπήρξε απόφαση της ΕΠΟ;

Για ποια αδυναμία παρεμβάσεως στο αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο μιλάμε;»

Για την αθλητική βία και τα επεισόδια και ενδεχόμενο να τιμωρείται μόνο το ποδόσφαιρο για όλα τα αθλήματα:

«Είμαι υπηρέτης του δικαίου για 50 χρόνια. Όποιος φέρει αυτόν τον νόμο, όποιος τον ψηφίσει από τους βουλευτές θα πρέπει να μπει σε ποινολόγιο. 5 ευρώ το χαστούκι, 10 ευρώ το φτύσιμο. Δεν μπορώ να εκφραστώ με απλό τρόπο. Εκφράζομαι Πετροπουλιώτικα.

Η κυβέρνηση αυτό που έχει να κάνει είναι να κυρρήξει έκπτωτη την διοίκηση της ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί προς τα εκεί. Θα κάνω επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων.»

Για Χατζηγεωργίου και ΕΡΑ o Κούγιας αναφέρει:

«Υπήρξε μια σκληρή δική μου παρέμβαση, στην συν. Τύπου μέσα στην εβδομάδα και ακολούθησε μια ειλικρινής συζήτηση με τον Κύριο Χατζηγεωργίου και μου υποσχέθηκε πως αλλάξουν όλα. Η. ΕΡΑ κυριαρχείται από τον Σαντοριναίο που είχε κάνει την ΕΡΑ σε γραφείο τύπου της ΑΕΚ. Από τον Χρήστο τον Κοντό, που είχε κάνει την επόμενη εκπομπή γραφείο τύπου του Παναθηναϊκού. Είχαν στριμώξει τον Παπάζογλου σε μια εκπομπή με 4, που οι άλλοι 3 ήταν εχθροί του Ολυμπιακού. Αυτά τελείωσαν!

Ο Ολυμπιακός είναι το τελευταίο λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα. Θα το δείτε πολύ σύντομα. Οι δικές μου εισηγήσεις θα γίνουν αποδεκτές. Αρχίζω και αποκτώ καλή ιδέα για τον κύριο Καρβαλιάλ. Έρχονται μεγάλοι παίκτες στην ομάδα. Πρώτα κάνεις ομάδα και μετά τα διορθώνεις τα υπόλοιπα.»

Για την απουσία του κόσμου από το Καραϊσκάκη:

«Αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο δεν θα τολμούσαν να τα κάνουν όλα αυτά εις βάρος του Ολυμπιακού. Εμείς έχουμε πάρει μια απόφαση’ αδικία και αλητεία τέλος! Θα το πάμε μέχρι το τέλος.»

Για τις μηνύσεις που απείλησαν Δημητριάδας και Καρυπίδης o Κούγιας αναφέρει:

«Γελάω! Απλά γελάω. Διάβασα πως θα κάνει και αγωγή ο Καρυπίδης. Ο Καρυπίδης 2 χρόνια ερχόταν στην Superleague και Έλεγε “Θόδωρος Καρυπίδης, πρόεδρος και εκπρόσωπος του Αρη”. Μια μέρα ανακάλυψα πως ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι άλλος. Αυτός ο απατεώνας είχε βάλει έναν ξάδερφο του. Κορόιδευε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επειδή έχει βαρύ ποινικό μητρώο δεν μπορούσε να έχει μετοχές ούτε να συμμετέχει στην διοίκηση. Τι αγωγή να κάνει;

Τώρα για την χαλάουα, ας δείτε τις φωτογραφίες του. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο θέαμα. Φαίνεται καθαρά η χαλάουα. Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος ευεργετήθηκε σε άλλα θέματα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.»

Για το αγωνιστικό o Κούγιας αναφέρει:

«Η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 5 πόντους. Έχουμε μπροστά μας 7 αγώνες και άλλους 10 στα πλέι οφ. 17Χ3 51 πόντοι. Οι άλλοι δεν θα χάσουν πόντους; Εμείς θα τους πάρουμε όλους; Μπορεί.

Αν έχουμε την εικόνα που είχαμε σήμερα, αυτή η νίκη, είναι η νίκη που θα δώσει το πρωτάθλημα. Όταν έρθουν και οι παίκτες και οι οπαδοί μας στο γήπεδο είμαι βέβαιος πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και θα κυνηγήσουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Με έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός και έχω ανάγκη τον Ολυμπιακό. Θα κάνουμε τα πάντα, μαζί με τους πολιτευτές του Πειραιά, με τους οποίους θα έχουμε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα. Θα ενημερωθούν όλοι, θα έρθουν όλοι και κανείς δεν θα έχει δικαιολογία πως ήταν ανενημέρωτος. Θέλω να ενταχθώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Κάποιοι λένε πως είμαι Παναθηναϊκός. Να σας πω πως έφαγα ξύλο στην Λεωφόρο. Να τελειώνουν τα παραμύθια. Είναι τιμή μου που είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και θα τιμήσω αυτή την επιλογή.»

Για Κατσαφάδο o Κούγιας αναφέρει:

«Αν βλέπατε τα μηνύματα που έχω ανταλλάξει με τον κύριο Μαρινάκη για τον κύριο Κατσαφάδο, θα καταλάβετε τι άποψη έχει ο Ολυμπιακός για τον κύριο Κατσαφάδο. Δεν θέλω να μιλήσω…

Την Τετάρτη όλα τα εκατομμύρια των Ολυμπιακών να στείλουν την δύναμη τους στους παίκτες μας και να πάρουμε την πρόκριση.»

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24