Δείτε όσα είπε και απάντησε κατά της ΕΠΟ...

Κατά της ΕΠΟ ακόμα μία φορά ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με όσα ΄χουμε δει τις τελευταίες ημέρες, αλλά και την εκλογή Μπαλτάκου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας αναφέρει στην απάντησή του στην ΕΠΟ: «Εγώ στα χέρια μου έχω το αντίγραφο της αποφάσεως αλλά και το απόσπασμα που μου κοινοποίησε ο Φιλιππούσης, που εκεί που είναι τα ονόματα των δικηγόρων, και στα δύο έγγραφα, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ».

Κύπελλο: Ορίστηκε το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
Κύπελλο: Ορίστηκε το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

«Διάβασα την απρόσωπη, χωρίς ονοματεπώνυμο, απάντηση της ΕΠΟ και το χαρακτηρισμό που μου απέδωσαν, του «γνωστού ανακατωσούρα», και θυμήθηκα ότι ακριβώς τον ίδιο χαρακτηρισμό μου είχαν αποδώσει οι τότε διοικούντες της ΕΠΟ, που βρέθηκαν κατηγορούμενοι τόσο στα δύο Koriopolis, όσο και στα υπόλοιπα κακουργήματα, που ακόμη λογοδοτούν στα ποινικά δικαστήρια.

Αντιλαμβάνομαι ότι θα ήθελαν να μην υπάρχω αλλά, δυστυχώς, υπάρχω, εν αντιθέσει με όλους αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς και οι οποίοι σήμερα είναι είτε στα χωριά τους είτε στα μπαρ τους.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι, εν αντιθέσει με αυτούς που είναι απλές φιλιππινέζες – μαριονέτες είτε του Κόκκαλη είτε του Βαρδινογιάννη είτε των μετέπειτα αφεντικών τους, εγώ είμαι ο Αλέξης Κούγιας, που 47 χρόνια κυριαρχώ στα ελληνικά δικαστήρια και, για αυτούς που γνωρίζουν, είμαι ο κορυφαίος ποινικολόγος στην Ελλάδα, κερδίζοντας τα χρήματα που χρειάζομαι για να έχω στην ιδιοκτησία μου την κορυφαία ομάδα της περιφέρειας, την ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων Ελλάδος.

Αλήθεια ρε παιδιά, για την ταμπακιέρα δεν θα πείτε τίποτα;

Εγώ στα χέρια μου έχω το αντίγραφο της αποφάσεως αλλά και το απόσπασμα που μου κοινοποίησε ο Φιλιππούσης, που εκεί που είναι τα ονόματα των δικηγόρων, και στα δύο έγγραφα, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ, ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ.

Τώρα, αν σας έπιασε πανικός γιατί σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη αυτό είναι δικό σας θέμα.

Τα υπόλοιπα την Τετάρτη, 27/4/2022, στην Επιτροπή Δεοντολογίας μαζί με τους δικηγόρους σας.

Αθήνα, 20.04.2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24