«Βόμβες» εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος τόνισε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός ετοιμάζει μήνυση για την «εγκληματική οργάνωση» στο Ποδόσφαιρο

Έρχεται τσουνάμι το οποίο θα θερίσει όλο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο με τον Αλέξη Κούγια να ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή, στον Άρειο Πάγο.  Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Κούγιας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 18χρονου που κατηγορείται ότι εκτόξευσε τη φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του.

Σε νέα δεδομένα θα μπει η βάση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο πλέον, μιας και όσοι είναι «εμπλεκόμενοι» με την «εγκληματική οργάνωση» θα έρθουν προ των ευθηνών τους. Πλέον όλοι θα πρέπει να πουν τα ποσά που πάνε στις ΕΠΣ που βρίσκονται και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Άλλωστε όπως σας έχουμε ενημερώσει πολύ καιρό εδώ στο thrylos24.gr θα έρθει καταιγισμός εξελίξεων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)
«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)

Αναλυτικά η γραπτή ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Τόσο πριν την απολογία του 18χρονου, ο οποίος βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος, όσο και σήμερα μετά την επιβάρυνση της κατηγορίας που αντιμετωπίζει, αφού πλέον είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, η οικογένειά του με επισκέφθηκε και μου ζήτησε να αναλάβω την υπεράσπισή του.

Είναι γνωστό ότι όλα αυτά τα χρόνια της 50ετούς καριέρας μου έχω παραστεί σε περίπου χίλιες υποθέσεις ανθρωποκτονιών εκ προθέσεως, είτε ως συνήγορος υπεράσπισης είτε ως συνήγορος πολιτικής αγωγής και πλέον υποστήριξης της κατηγορίας, και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αναλάβω την υπεράσπισή του 18χρονου, αφού έχει πάρα πολλά υπερασπιστικά στοιχεία η δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του, αλλά είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ για τους εξής δύο πολύ σοβαρούς λόγους:

«Με τίμησε η πρόσκληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Ο πρώτος λόγος είναι ότι εδώ και μία εβδομάδα ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης με τίμησε με τη θέση του νομικού συμβούλου αλλά και τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου και εκπρόσωπου αυτού του τεράστιου ιστορικού συλλόγου οπουδήποτε αυτός θα πρέπει ή θα χρειαστεί να εκπροσωπείται.

Και εγώ τον τίμησα με το να αποδεχθώ αυτή την τιμητική πρόταση και ήδη έχω αναλάβει τα καθήκοντά μου και σε νομικό επίπεδο, αφού συντάσσω μια μήνυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα καταγγέλλει – αποκαλύπτει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση, η οποία δυστυχώς από το 1996 παραμένει ατιμώρητη και έχει καταστρέψει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια, όταν ενεφανίσθη στο βρώμικο ελληνικό παρασκήνιο ένας πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ που πρωταγωνιστούσε στη δικογραφία του koriopolis,.

Εκπροσώπησα την ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη χθεσινή συνεδρίαση της Super League 1, όπου με δικό μου αίτημα για λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησα όλες οι ΠΑΕ να εξουσιοδοτήσουν την αναπληρώτρια Πρόεδρο κυρία Κοξένογλου να μας εκπροσωπήσει και να παρασταθεί στην κηδεία του άτυχου αστυνομικού, αλλά και όλες οι ΠΑΕ να συγκεντρώσουμε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα παραδώσουμε μόνο στους γονείς του, οι οποίοι πλέον είναι ανυπεράσπιστοι στη ζωή τους.

«Δεν θα δεχτώ την υπεράσπιση του 18άχρονου»

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι, εάν δεχόμουν αυτή την επιλογή να γίνω ο συνήγορος του 18χρονου, όλοι οι κακόπιστοι θα παρερμήνευαν αυτό το υπερασπιστικό μου καθήκον και θα παρερμήνευαν σκόπιμα αυτή μου την επιλογή.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι, ενώ έχω τιμηθεί από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των Ελλήνων αστυνομικών και από τις οικογένειες επίλεκτων αστυνομικών που κατηγορήθηκαν ότι έχουν διαπράξει κατά το κατηγορητήριο ανθρωποκτονίες κατά την ώρα της υπηρεσίας τους, και τους υπερασπίζομαι, σήμερα, εφόσον δεχόμουν την πρόταση της οικογενείας αλλά και του ίδιου του κατηγορουμένου, θα ήμουν ο υπερασπιστής του δυστυχούς αυτού 18χρονου, ο οποίος όμως φέρεται ότι έχει αφαιρέσει τη ζωή, εφόσον αυτό αποδεικνύεται, του τραγικού 31χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του κατά την άσκηση του καθήκοντός του, όπως κατά την άσκηση του καθήκοντός τους και για την προστασία της ίδιας τους της ζωής ενεπλάκησαν σε υποθέσεις ως κατηγορούμενοι οι αστυνομικοί, τους οποίους έχω την τιμή να υπερασπίζομαι.

Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την ανακοίνωση, γιατί μια συνεργάτης ενός δικηγόρου που αναμειγνύεται στην υπόθεση και η οποία έμαθε από εμένα αυτή την επίσκεψη των γονέων του 18χρονου, τη δημοσιοποίησε.

«Να αναδείξουν στη δικαιοσύνη όλα τα θετικά στοιχεία»

Εύχομαι στον ή στους συναδέλφους μου που θα αναλάβουν την υπεράσπιση του 18χρονου, να αναδείξουν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλα τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς του και του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ώστε να τον βοηθήσουν στην επιμέτρηση της ποινής, εφόσον αποδειχθεί χωρίς καμία αμφιβολία ότι αυτός ήταν ο δράστης.

Αθήνα, 28.12.2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας»

Δείτε και στη χθεσινή εκπομπή όσα αναφέραμε για την… εγκληματική οργάνωση:

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24