Το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης εμφανίζονταν για δύο χρόνια ως πρόεδρος του Άρη αλλά δεν ήταν τίποτα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας.

Βροχή έπεφταν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον αντιπρόεδρο των ερυθρόλευκων να αναδεικνύει το γεγονός ότι ο Θεόδωρος Καρυπίδης εμφανίζονταν για δύο χρόνια ως πρόεδρος του Άρη αλλά στην ουσία δεν ήταν τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Καρυπίδης εμφανίζονταν για δύο χρόνια ως πρόεδρος στη Super League. Τότε ήμουν ιδιοκτήτης στην ΑΕΛ. Θόδωρος Καρυπίδης. Κανείς δεν μπορούσε να κοιτάξει το πατρώνυμό του. Τι ανακάλυψα λοιπόν μετά από ένα ‘χειρουργείο’. Ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης που είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης ήταν ο ξάδερφός του. Ο οποίος δεν έχει μαντήλι να κλάψει. Και είχε το θράσος με τα ξυρισμένα πόδια και τα κομψά ρούχα να κάνει τον πρόεδρο και να κάνει δηλώσεις. Ενώ δεν ήταν τίποτα;. Ήταν απατεώνας. Και έρχονταν ο νομικός σύμβουλος που είναι τώρα εκπρόσωπος και έλεγε “ο κύριος πρόεδρος”. Και δεν ήταν τίποτα. Όταν τους το αποκάλυψα δεν έκαναν τίποτα».

ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»
ΘΥΡΑ 7: «Δεν υπάρχουν αρχηγοί αλλά Ολυμπιακοί – Αδέρφια είμαστε μαζί σας»

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24