Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κώστας Τζολάκης, έχει τραβήξει αρκετά την προσοχή της Μίλαν, η οποία τον τσεκάρει εξονυχιστικά!

Ο Κώστας Τζολάκης, αναμφίβολα είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του Ολυμπιακού. Συχνά πυκνά ακούγονται ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται για εκείνον, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι χειροπιαστό στα… χέρια των Πειραιωτών.

Όμως, μία ομάδα που τον έχει στη λίστα της και τον γλυκοκοιτάζει είναι η Μίλαν. Οι Ιταλοί έχουν την προσοχή τους στον νεαρό κίπερ, παρακολουθώντας τον ακόμη και τώρα, που οι υποχρεώσεις του είναι κυρίως στην ομάδα Β’ του Θρύλου, καθώς στην Ανδρική ομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Τόμας Βατσλίκ.

Ο 19χρονος αγωνίστηκε στο ντέρμπι Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’, όπως επίσης και στο ματς της Εθνικής Ελπίδων.

Η Μίλαν βλέπει στο πρόσωπό του τον νέο Ντοναρούμα. Άλλωστε, κι οι δύο ξεκίνησαν να παίζουν αγώνες υψηλού επιπέδου, από νεαρή ηλικία. Ακόμη και σωματικά, οι δύο παίκτες έχουν αρκετά κοινά. Είναι αμφότεροι κοντά στα 2 μέτρα ύψος, έχοντας και μεγάλο άνοιγμα χεριών.

Αποτελεί τεράστια τιμή για τον Τζολάκη, το ενδιαφέρον μιας τόσο ιστορικής ομάδας όπως η Μίλαν. Πόσο μάλλον όταν του δίνουν το προσωνύμιο «Νέος Ντοναρούμα».

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο 19χρονος έχει συγκεντρώσει βλέμματα κι από άλλες ομάδες της Serie A.