Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό, συνάμα και στις προπονήσεις με την «ερυθρόλευκη» φόρμα. Πώς ήταν η πρώτη προπόνησή του;

Ο Κώστας Μανωλάς, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού από χιλιάδες οπαδών που τον αποθέωσαν, συμφώνησε κι επίσημα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο ίδιος κατά την αποθεωτική παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ, εμφανίστηκε διψασμένος και ανυπόμονος να παίξει ξανά στον Θρύλο σε επίσημο ματς.

Μετά από περίπου 7,5 χρόνια ξενιτιάς, γύρισε στον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας και στις εγκαταστάσεις του Θρύλου, στο Ρέντη. Σίγουρα, αυτήν τη μέρα την περίμενε, αλλά την είχε υποσχεθεί και στον εαυτό του, αλλά και στους οπαδούς του Θρύλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον υποδέχτηκε, όπως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η πρώτη μέρα στο Ρέντη…

Ο Μανωλάς είχε γνωριμία με το προπονητικό επιτελείο του Μαρτίνς, ενώ με τον Πορτογάλο είχε ιδιαίτερη συνομιλία. Άλλωστε, ο Έλληνας αμυντικός θέλει διακαώς να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και να παίξει σε επίσημη αναμέτρηση.

Ο Πορτογάλος φυσικά, με την έλευση του Μανωλά πονοκεφαλιάζει ευχάριστα, καθώς έχει ακόμη ένα υπερόπλο στην αμυντική γραμμή του.

Όσον αφορά για τον παίκτη, ο ίδιος ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα. Στόχος του είναι να βρίσκεται σε τοπ επίπεδο μετά τις 5 Γενάρη και τον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Στόχος είναι να αγωνιστεί εκεί, εάν το κρίνει ο Μαρτίνς.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Έλληνας αμυντικός πίεσε τη Νάπολι για άμεση αποχώρηση, ώστε να μπει στις προπονήσεις των Πειραιωτών.

Ο παίκτης αναμένεται μέρα με τη μέρα να ανεβάζει στροφές, ώστε να βρίσκεται σε όσο γίνεται καλύτερο επίπεδο, το συντομότερο!