Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο… μαύρο, τρελαίνοντας την κοινή γνώμη. Λες και δεν έχει μάτια ο κόσμος να δει τι έγινε στην Τούμπα. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, το ίδιο το… Κράτος εκθέτει τον ΠΑΟΚ, μιας και η ιατροδικαστής, Ε. Ζαγγελίδου που εξέτασε τον Όσκαρ Γκαρθία, έχει επιβεβαιώσει ότι προέκυψε τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε, […]

Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο… μαύρο, τρελαίνοντας την κοινή γνώμη. Λες και δεν έχει μάτια ο κόσμος να δει τι έγινε στην Τούμπα. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, το ίδιο το… Κράτος εκθέτει τον ΠΑΟΚ, μιας και η ιατροδικαστής, Ε. Ζαγγελίδου που εξέτασε τον Όσκαρ Γκαρθία, έχει επιβεβαιώσει ότι προέκυψε τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε, την ιατροδικαστή έστειλε επιτόπου στο νοσοκομείο να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας.

Δείτε το πόρισμα που έβγαλε η Ιατροδικαστής Ε. Ζαγγελίδου:

«Από την εξέταση του στις 26/2/18 προέκυψε διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος (αρ) κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Ο απεικονιστικός έλεγχος και συγκεκριμένα η αξονική τομογραφία ΑΜΣΣ (αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), από 27/2/18, ανέδειξε εικόνα ήπιου ευθειασμού. Για την αποδρομή των παραπάνω κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση χρόνος μιας εβδομάδος εξαιρέσει επιπλοκών».

Η Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε και ανέλυσε τον τραυματισμό που υπέστη ο Όσκαρ Γκαρθία, εκθέτοντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που προσπαθεί να πείσει πως έκανε… θέατρο!

Πιο επίσημη «απάντηση» στην ανήθικη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποδείξει πως ο Γκαρθία έκανε… θέατρο, δεν μπορεί να υπάρξει!