Πρώτη εμφάνιση αύριο στο φιλικό με Σαμπάχ Ιμπόρα και Κίνι.

Αποστολή Αυστρία: Κώστας Σαμοθράκης

Τελευταία μέρα προπόνησης για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, μιας και αύριο θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σαμπάχ από το Ισραήλ.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα, με τον Μαρτίνεθ να δίνει διήμερο ρεπό στους παίκτες, προκειμένου να επιστρέψουν μετά και να ετοιμαστούν για τα παιχνίδια με Ρέιντζερς και Νόριτς.

Αύριο θα έχουμε και για πρώτη  φορά την ευκαιρία να δούμε τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, μιας και οι Κίνι και Ιμπόρα αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Σε ότι αφορά τον Χουάνγκ, ο Κορεάτης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και λογικά θα προφυλαχθεί αύριο, προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για τα επόμενα ματς της ομάδας.

Όσο για τον Μαρτίνεθ, προτίμησε να… μην ανοίξει τα χαρτιά του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, μια δουλειά που έχει αναλάβει ο Αντόνιο Κορδόν. Υπενθυμίζουμε ότι πολλές φορές οι δυο τους έχουν μιλήσει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.