Ο Ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για ακόμη μια φορά, βγαίνει μπροστά σε κινήσεις ανθρωπιάς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος, βοηθώντας με κάθε τρόπο. Ο ίδιος πραγματοποίησε μια σπουδαία δωρεά, για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Γαβαλάς αποκάλυψε πως ο ηγέτης του Θρύλου πρόσφερε 100.000 ευρώ στον τηλεμαραθώνιο αγάπης του ΠΣΑΠ και του «gazzetta.gr» για την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού.

Ο Νίκος Γαβαλάς δήλωσε: «Δόξα τω Θεό, είναι καλά ο κ. Μαρινάκης… Πρέπει να κρατάμε το πόσοι συνάνθρωποί μας βγαίνουν νικητές! Είναι αθλητικό κίνημα αλληλεγγύης αυτό που γίνεται σήμερα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ. Έχουμε άριστη συνεργασία μαζί τους… Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία. Να μεταφέρω και τα συγχαρητήρια του κ. Μαρινάκη και να σας πω, ότι διαθέτει 100.000 ευρώ για τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ.

Ο Ολυμπιακός, όπως μου ζήτησε να μεταφέρω ο κ. Μαρινάκης, θα είναι δίπλα στον ΠΣΑΠ. Με τον Γιώργο Μασούρα είχα επισκεφθεί σχολείο πριν από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Κουρμπέλη πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πριν τον ΠΑΟΚ, που ήρθε ο Πασχαλάκης και πριν το ματς με την ΑΕΚ. Ξεχωριστές οι πρωτοβουλίες αυτές…

Εμείς ως Ολυμπιακός προσπαθήσαμε να βγάλουμε πολλά από όσα ενώνουν τους ανθρώπους εκτός γηπέδου. Με ανθρώπους όπως τον κ. Γαρρή και τον Κυριάκο, είχαμε και έχουμε πολύ καλή συνεργασία».

Μάλιστα, και από την πλευρά των παικτών μας, μαζεύτηκε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 12.000 ευρώ, όπως δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

«Οι πράξεις μετράνε στο τέλος… Ήταν δύσκολο να τους βρω όλους… Επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια και προσφέρουμε σήμερα 12.000 ευρώ. Σίγουρα, ένα σεβαστό ποσό, αλλά το λιγότερο πραγματικά που θα μπορούσαμε να δώσουμε».