Η Ελίτσα Βίζιου αναλαμβάνει τα ηνία της επικοινωνίας της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, δημιουργώντας το νέο ισχυρό προφίλ της στην Ελλάδα.

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έχει κατακλύσει τα φώτα της δημοσιότητας στην Αθήνα, όμως λίγοι γνωρίζουν ποιος πραγματικά «τρέχει» πίσω από το επικοινωνιακό της προφίλ. Η απάντηση είναι ελληνική. Η Ελίτσα Βίζιου, μελαχρινή, ομογενής και απόλυτα εξειδικευμένη στον τομέα των media, έχει αναλάβει να μετατρέψει την πρέσβειρα σε μια φυσική παρουσία στον ελληνικό δημόσιο χώρο.

Με εμπειρία σε κορυφαία αμερικανικά newsroom, όπως WICD, WICS, WCTI, 7-News South Florida και ZMG στο Σικάγο, η Βίζιου έχει καλύψει όλα τα στάδια της δημοσιογραφικής καριέρας, παρουσιάστρια, ρεπόρτερ, παραγωγός. Το skill set της συνδυάζει την ικανότητα διαχείρισης πολυάριθμων καμερών, την ταχύτητα λήψης αποφάσεων και την ευαισθησία για το κοινό. Ακριβώς όσα χρειάζεται μια πρέσβης σε υψηλή προβολή.

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Ποια κρύβεται πίσω από τη λάμψη της πρέσβειρας στην Αθήνα
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Ποια κρύβεται πίσω από τη λάμψη της πρέσβειρας στην Αθήνα

Η ελληνική καταγωγή της (κεφαλλονίτικες ρίζες) της προσφέρει πρόσβαση σε τοπικά δίκτυα επιρροής, κατανοώντας τον συνδυασμό πολιτικής, lifestyle και επιχειρηματικών κύκλων που καθορίζει τα γεγονότα στην Ελλάδα. Αυτή η «διπλή οπτική» – Αμερική και Ελλάδα – κάνει την Ελίτσα μοναδική στη θέση της.

Η… στρατηγική πίσω από τη λάμψη

Η Βίζιου δεν εμφανίζεται στα events ως φίλη ή απλή συνοδός. Από τα Madwalk και το ΣΕΦ, μέχρι VIP εκδηλώσεις και πρεσβευτικές δεξιώσεις, η Ελίτσα οργανώνει κάθε στιγμή της παρουσίας της Γκιλφόιλ. Από το positioning μπροστά στις κάμερες μέχρι την οργάνωση των συνεντεύξεων και την επικοινωνιακή διαχείριση των media, η Βίζιου λειτουργεί ως «δεξί χέρι» που συνδέει την πρέσβη με το ελληνικό κοινό.

Η σχέση της με τον κύκλο της Γκιλφόιλ είναι δυνατή και στρατηγική. Αδερφή της Δήμητρας Βίζου-Βασιλάτου, η Ελίτσα βρίσκεται μέσα στο επιχειρηματικό και κοινωνικό δίκτυο που έφερε την πρέσβη στην Ελλάδα με ιδιωτικό τζετ. Αυτές οι συνδέσεις δεν είναι απλώς κοινωνικές, αλλά επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε κλειστές εκδηλώσεις και γεγονότα υψηλής προβολής.

Η δουλειά της Ελίτσας ξεπερνά την απλή PR υποστήριξη. Ως Communications Manager και Office of the CEO στην Calamos Investments, γνωρίζει να χειρίζεται επενδυτικά και πολιτικά projects, μετατρέποντας την πρέσβη σε ένα φυσικό μέρος της ελληνικής πραγματικότητας. Διατηρώντας παράλληλα την αμερικανική της αυθεντικότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elitsa Bizios (@elitsabizios)

Το success story της νέας γενιάς Ελληνοαμερικανών

Η Ελίτσα Βίζιου ανήκει σε ένα νέο κύμα επαγγελματιών που κινούνται μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, φέρνοντας digital νοοτροπία και σύγχρονες δεξιότητες σε πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους. Αυτοί οι επαγγελματίες δεν περιορίζονται σε παραδοσιακά μονοπάτια. Αλλά δημιουργούν νέα πρότυπα για επικοινωνία, προφίλ δημόσιας εικόνας και στρατηγική media.

Η Ελίτσα δεν είναι influencer, δεν προβάλλεται ως celebrity, αλλά η αξία της είναι τεράστια. Κατανοεί τα μέσα, το κοινό και την ψυχολογία των δημοσιογραφικών ροών. Ενώ ξέρει πώς να κρατά τη Γκιλφόιλ φυσική και «οικεία» στην ελληνική κοινωνία.

Καθώς η πρέσβης ανεβαίνει στο ελληνικό κοινωνικό και επιχειρηματικό προσκήνιο, η Ελίτσα Βίζιου αναμένεται να γίνει όλο και πιο γνωστή. Το skill set, η στρατηγική σκέψη και οι σωστές συνδέσεις την καθιστούν ένα πρόσωπο που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο. Σήμερα είναι δίπλα σε μια πρέσβη, αύριο μπορεί να ηγείται δικού της media project.

Η Ελίτσα Βίζιου αποδεικνύει πως πίσω από κάθε επιτυχημένη παρουσία υπάρχει ένα αθέατο, μελετημένο δίκτυο υποστήριξης. Στην Ελλάδα, το όνομά της συνδέεται πλέον με στρατηγική επικοινωνία, υψηλή ορατότητα και σωστή προσαρμογή διεθνών προτύπων σε τοπική πραγματικότητα. Η μελαχρινή Ελληνίδα είναι το success story που κάνει κάθε πρεσβευτική φιγούρα να ξεχωρίζει.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…