Ο Κένι Λαλά βρίσκεται λίγο καιρό στην χώρα μας, αλλά ο ίδιος έχει δείξει μέρος του ταλέντου του, ενώ σίγουρο όσο αγωνίζεται θα δείχνει και παραπάνω πράγματα.

Ο Κένι Λαλά πραγματοποίησε το πρώτο του 90λεπτο με την ομάδα του Θρύλου, την περασμένη Πέμπτη, στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Ολλανδικής Αϊντχόφεν, για το πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφενός γνωρίζει την ποιότητα του Γάλλου μπακ, φέρνοντάς τον στον Ολυμπιακό, σε …μια νύχτα, και δίνοντάς του φανέλα βασικού. Κι αφετέρου βάζοντάς τον στα βαθιά, σε μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Ο Λαλά έδειξε πως μπορεί να δώσει βοήθειες στην ομάδα μας, και να καλύψει τυχόν κενά, αν και στο ματς επί των Ολλανδών ήταν αρκετά σφιγμένος, αφήνοντας πολλές φορές κενό από την πλευρά του.

Απ’ τη μία είχε ένα κακό γύρισμα, στο 69’ του ματς, με το οποίο παραλίγο να κινδυνεύσουν οι «ερυθρόλευκοι», όμως είχε και κάποιες καλές ενέργειες, ενώ παραλίγο και να σκοράρει.

Ο παίκτης χρειάζεται σίγουρα κάποιο διάστημα να εγκλιματιστεί πλήρως και να δούμε περισσότερα από εκείνον. Άλλωστε, πολλοί παίκτες είναι αρκετά σφιγμένοι με τον ερχομό τους και όσο περνά ο καιρός, δείχνουν περισσότερες από τις αρετές τους.

Σίγουρα, όσο ο Κένι Λαλά παίρνει ματς στα πόδια του, θα έχει τις ευκαιρίες να αποδεικνύει το λόγο που ο Πέδρο Μαρτίνς τον έφερε στον Πειραιά. Και ο Ολυμπιακός θα βγει κερδισμένος με αυτό, καθώς πρόσθεσε στη «φαρέτρα» του ένα υπερόπλο!