Το Thrylos24.gr σας παρουσιάζει την πρώτη φωτογραφία του Παναγιώτη Κελεσίδη από το κέντρο αποκατάστασης και με 25 κιλά λιγότερα!

Έδωσε μεγάλη μάχη με τον Κορωνοϊό και όλα δείχνουν ότι βγήκε νικητής. Όμως η περιπέτεια του Παναγιώτη Κελεσίδη δεν έχει τελειώσει ακόμα γιατί μετά την εξαγωγή του από την ΜΕΘ θα πρέπει να ανέβει ένα «Γολγοθά» ακόμα.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ βρίσκεται εδώ μια λίγες μέρες σε Κέντρο υποκατάστασης στη Λεωφόρο Συγγρού και προσπαθεί με μηχανική βοήθεια να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα, αφού και 25 κιλά (!!!) είναι πιο αδύνατος, αλλά και δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει!

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία είναι φανερά καταβεβλημένος από την περιπέτεια που πέρασε για περισσότερο από δύο μήνες και συνεχίζει καθημερινά ένα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης , έτσι ώστε μετά από κάποιους μήνες να μπορέσει να επανέλθει σε κάπως φυσιολογικά επίπεδα.

«Το εμβόλιο μου έσωσε τη ζωή. Αν δεν το είχα κάνει δεν ξέρω τι θα γινόταν. Πέρασα δύσκολες στιγμές και ακόμα περνώ, όμως θα τα καταφέρω γατί πάντα στη ζωή ήμουν δυνατός και πεισματάρης. Να προσέχετε όλοι και να ακολουθείται τις συμβουλές των γιατρών γατί ο Κορωνοϊός δεν είναι παιχνίδι», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου γκολκίπερ του Ολυμπιακού στο Thrylos24.gr, μαζί με την φωτογραφία που δείχνει την αισιοδοξία με την οποία αντιμετώπιζε την κατάσταση και με ένα ξεχωριστό τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι βετεράνοι του συλλόγου και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό του.

*Η φωτογραφία είναι αποκλειστική του Thrylos24.gr…