Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, με τους Πειραιώτες να έχουν ως μόνο στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάνε όντας στην κορυφή, στα ματς με Τότεναμ, αλλά και ΠΑΟΚ.

Ματς παγίδα το σημερινό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αφού ο Θρύλος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τη Super League 1. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην πρώτη θέση με 26 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με 24, ενώ τον αντιμετωπίζει την ερχόμενη βδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Φυσικά, για να γίνει το ιδανικό, το να ξεφύγει ο Θρύλος με +5, πρέπει να φύγει αλώβητος από τη Νέα Σμύρνη. Πρόκειται ομολογουμένως για ένα αρκετά δύσκολο ματς, με έναν αντίπαλο, ο οποίος παραδοσιακά δυσκολεύει την ομάδα μας.

Πρέπει πάση θυσία να μείνει αυτό το +2 (εκτός κι αν γκελάρουν οι ασπρόμαυροι), ώστε να υπάρχει το έξτρα κίνητρο να ξεφύγουμε με +5 βαθμούς την επόμενη βδομάδα. Γι’ αυτό η Τότεναμ και ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένουν, μες στο μυαλό των «ερυθρόλευκων». Η ομάδα μας οφείλει να λειτουργήσει καλά, όπως και στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα ματς το οποίο κρίνει τον τίτλο, σε αυτήν την «μάχη» της Super League 1.

Οι παίκτες θέλουν να το κάνουν και εμφατικά, όμως το κυριότερο είναι να βρίσκονται οι υπερπολύτιμοι 3 βαθμοί στο «ερυθρόλευκο» σακούλι, το βράδυ του Σαββάτου. Χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα λύσει τα πόδια των παικτών μας. Άλλωστε και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά σε αυτό, ακόμα και για να επιβάλλει τον ρυθμό του ο Ολυμπιακός.

Σε καμία περίπτωση, οι γηπεδούχοι δεν πρέπει να πιστέψουν πως θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι από το σημερινό ματς, με τον Θρύλο να καλείται να πιέσει από το πρώτο δευτερόλεπτο.