Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ο Ολυμπιακός στο τμήμα βόλεϊ Ανδρών και ο Ντανιέλ Καστελάνι έκανε δηλώσεις.

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει ο Ολυμπιακός στο τμήμα βόλεϊ Ανδρών. Δηλώσεις από τη πλευρά των Πειραιωτών ενόψει του προσεχούς παιχνιδιού παραχώρησε ο Ντανιέλ Καστελάνι, ο οποίος είπε ότι: «Αύριο είναι ένας ακόμα τελικός στην έδρα μας. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Λοιπόν, η ομάδα είναι έτοιμη για έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι πώς αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είδαμε τι άλλαξε ο αντίπαλός μας στον προηγούμενο αγώνα και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Επομένως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές τις συνθήκες. Άρα όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και φόρμα και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Το απόγευμα της Δευτέρας (18:00, ΕΡΤ3) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για τον τέταρτο τελικό της Volley League.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας προηγούνται με 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών και θα διεκδικήσουν μια ακόμα, για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα της έδρας και να φτάσει στην κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος στην ιστορία, μαζί με τον κόσμο του.