Ο 27χρονος αριστερός μπακ της Γρανάδα, Κάρλος Νέβα ακολούθησε τον Ολυμπιακό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια κίνηση που άναψε φωτιές.

Ο Κάρλος Νέβα προχώρησε σε μια κίνηση που αναμένεται να συζητηθεί και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες να είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Γρανάδα έκανε follow τον επίσημο λογαριασμό της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο χρόνος θα δείξει τι μπορεί να σημαίνει αυτή η κίνηση, η οποία μπορεί να αποτελέσει μια ενδεχόμενη αντικατάσταση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στην αριστερή πτέρυγα του Ολυμπιακού με την προσθήκη του Ισπανού μπακ.

Ο Κάρλος Νέβα αποτελεί μάλιστα ένα γέννημα θρέμμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αφού με τον νυν προπονητή των Πειραιωτών, καθιερώθηκε στην Γρανάδα κατά το διάστημα της συνύπαρξής τους.

Έκτοτε, ο αριστερός αμυντικός έφτασε τις 121 συμμετοχές με την ομάδα της πατρίδας του, έχοντας παράλληλα 2 γκολ και 7 ασίστ.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με δημοσιεύματα και φήμες του εξωτερικού ως ένας σημαντικός υποψήφιος για πιθανή αντικατάσταση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ο οποίος έχεις κεντρίσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων του εξωτερικού στο πλαίσιο μιας ακόμα μεταγραφικής περιόδου.