Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξεκίνησε άμεσα τη δουλειά στον Ολυμπιακό και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το πλάνο του.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει σηκώσει μανίκια και ξεκίνησε αμέσως τη δουλειά στον Ολυμπιακό. Γνωρίζει πως δεν έχει χρόνο για χάσιμο, πως η πίεση ώστε να αντιστραφεί η εικόνα είναι επιτακτική. Όπως δήλωσε και στην παρουσίαση του, χρειάζονται «αλλαγές…χθες», τις οποίες θέλει να εφαρμόσει άμεσα στους ποδοσφαιριστές του.

Έκανε τη πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες της ομάδας, ώστε να λυθούν κάποια ζητήματα σε κομμάτια του παιχνιδιού. Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του Πέδρο Άλβες, ώστε να γνωρίσει και αυτός με το επιτελείο του τους «ερυθρόλευκους».

Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!
Έκανε την αποκάλυψη και μένει άνεργος ο Βόκολος!

Δείτε όσα ειπώθηκαν από τον Κάρλος Καρβαλιάλ:

«Είδα αρκετά παιχνίδια και έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα για την εικόνα μας. Έχουμε πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα.»

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας

«Κάνουμε κάποια σημαντικά λάθη στον τρόπο που πρεσάρουμε και δεν μου αρέσει καθόλου η αντίδραση μας στο αμυντικό transition. Η αντίδραση μας όταν χάνουμε τη μπάλα. Είμαστε πραγματικά ποιοτικοί στις κατοχές μας, και στις αποφάσεις που παίρνουμε με τη μπάλα στα πόδια. Δεν είναι όμως σωστές οι αντιδράσεις μας χωρίς αυτή» πρόσθεσε μπαίνοντας με έναν τρόπο κατευθείαν στο «δια ταύτα.

Αυτό είναι ένα κομμάτι δουλειάς που πρέπει να τρέξουμε γρήγορα. Κάτι που πρέπει να διορθώσουμε διότι όταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Για αυτό είμαστε εδώ. Για να κρατήσουμε τα καλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τα υπόλοιπα».

Η συνάντηση με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού

Ο 58χρονος προπονητής των Πειραιωτών ζήτησε και ξεχωριστή συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας. Μιλώντας σε όλη την ομάδα ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Θέλω από εσάς να μπείτε σε αυτό το πρόγραμμα με καλή διάθεση και χαμόγελο. Και θέλω όποια απορία έχετε, αλλά και ότι σας απασχολεί να το συζητάτε με εμένα και τους συνεργάτες μου απευθείας. Πρόσωπο με πρόσωπο. Θα μιλήσουμε με κάθε παίκτη ξεχωριστά το επόμενο διάστημα. Πρώτα όμως θα μιλήσουμε με τους αρχηγούς».

 

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24