Καρεμπέ: «Ο Νεϊμάρ είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυϊα, να επικεντρωθεί στο παιχνίδι»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ τοποθετήθηκε σχετικά με την επιλογή του Νεϊμάρ να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως έπραξε σωστά, αλλά και ότι πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στ' αγωνιστικά του καθήκοντα.

Καρεμπέ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι σωστά η Παρί Σεν-Ζερμέν δεν άφησε τον Νεϊμάρ να φύγει, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ο Βραζιλιάνος πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στ’ αγωνιστικά του καθήκοντα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο Goal.com για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ λέγοντας ότι έκανε σωστή επιλογή να πάει στη γαλλική ομάδα, όμως εφόσον δεν έφυγε πρέπει να τα αφήσει όλα στην άκρη και να ασχοληθεί με το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ιδιοκτήτης της Παρί έδειξε όλη την πυγμή του μην αφήνοντας τον Νεϊμάρ να φύγει τώρα. Υπάρχει ένα πρότζεκτ, δεν είναι ενός χρόνου. Ένα πρότζεκτ σημαίνει πέντε χρόνια ή και περισσότερο. Δεν μπορούμε, οπότε, να πούμε ότι ήταν λάθος να υπογράψει ο Νεϊμάρ στην Παρί. Δεν ήταν.

Είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα, αλλά πρέπει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι. Έχει πολλή ποιότητα, πρέπει να τον βοηθήσουμε να γίνει ξανά ο παίκτης που όλοι γνωρίζουμε. Δεν μου αρέσει που μιλούν πολλοί για τη ζωή του εκτός γηπέδου, είναι θέμα δικό του αυτό».

Διάβασε επίσης