Ο θρύλος του Θρύλου Βασίλης Καραπιάλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι Ένα 90,4 και αναφέρθηκε στον αποψινό μεγάλο αγώνα με την Πόρτο.

Δηλώσεις έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι Ένα 90,4 ο θρύλος του Θρύλου Βασίλης Καραπιάλης, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στο ματς-τελικό πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ του Ολυμπιακού με την Πόρτο. Ο Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής ανέφερε:

Για τον αποψινό «τελικό» με την Πόρτο: 

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, αλλά το μοναδικό μειονέκτημα του Ολυμπιακού είναι είναι ότι δεν θα έχει τον κόσμο στον πλευρό του. Η Πόρτο είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι αν παίξουμε με μυαλό και έχουμε την κατοχή,  εύκολα – δύσκολα θα πάρουμε την νίκη.

Ο κόουτς είναι ένας πολύ έξυπνος και έμπειρος προπονητής, που ξέρει καλά να διαβάζει τα παιχνίδια, μπορεί  να αλλάζει το σύστημα και κατά την διάρκεια του αγώνα. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός πάντα κοιτάει τι κάνει αυτός και μετά το πως θα το προσεγγίσει το ματς ο αντίπαλος.»

 Για την απουσία του Βαλμπουενά, αλλά και το πόσο σημαντικός είναι ο Κώστας Φορτούνης:

«Ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης,  ωστόσο αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα πρέπει να δείξει στον προπονητή αλλά και σε όλους , με την αγωνιστική του εικόνα,  ότι πρέπει να παίζει στον Ολυμπιακό.

Βέβαια βαρόμετρο στην ομάδα είναι και ο Κώστας Φορτούνης όταν παίζει ο Κώστας τραβάει και την ομάδα. Είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν».