Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε την επίθεση του Ματίας Αλμέιδα, μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρωταθλήματος για 14η σερί χρονιά στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο χθεσινό ντέρμπι «δικεφάλων» στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε για ακόμα μία φορά, κάνοντας το ακόμα πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό να του ανοίξει ο δρόμος για ακόμα μία κατάκτηση πρωταθλήματος.

Σάλος έχει προκληθεί ωστόσο, με την επίθεση του Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα στην «Τούμπα», σε μέλος της ΔΕΑΒ και ο Κώστας Καραπαπάς, δεν το άφησε ασχολίαστο.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του
«Φανταστείτε να είχε πιάσει ένας προπονητής του Ολυμπιακού από το λαιμό κάποιον. Τι θα είχαμε ακούσει! Μάλιστα, ο συγκεκριμένος (το θύμα) έχει και διαπίστευση αν βλέπω καλά στα πλάνα. Περιμένουμε με αγωνία τις εκθέσεις των παρατηρητών… Δύσκολη βραδιά να είσαι ΔΕΑΒ και Βρούτσης».

Εν συνεχεία στάθηκε στο Παναθηναϊκός – Άρης και τη φερόμενη απώλεια του πρωταθλήματος από τους «πράσινους», κάνοντας λόγο για «πέτρινα χρόνια». «Τα 9 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα τα δικά μας τα ονομάσατε πέτρινα χρόνια. Τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα των άλλων θα τα ονομάσετε κάπως η… μπα;», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κώστα Καραπαπά: