Ασχολίαστο δεν θα μπορούσε να μείνει το σημερινό από τον Κώστα Καραπαπά ο οποίος έδωσε μία παντελονάτη απάντηση σε όλα τα «σκουπίδια» που παίζουν παιχνίδια στη πλάτη του Θρύλου.

Σήμερα έγινε το κάτι μοναδικό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη αλλά στον γιό του! Αλήθεια, όμως! Μετά από τόσο καιρό σήμερα βρήκατε να το αποκαλύψετε; Σήμερα στην ΕΕΑ μπροστά; Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα νούμερα! Όλη όμως! Μέσα σε όλα αυτά ο Κώστας Καραπαπάς δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει με τον δικό του τρόπο και σας «ξεβρακώνει» ακόμα μία φορά.

Αναλυτικά το stori από τον Καραπαπά:

«Δεν απάντησαν για τίποτα, Καλπατζίδης αγνοείται, η RFA η Dilmera η Belterra και δεν ξέρω και εγώ ποια άλλη τέρα, δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως (και καλά) για να δώσουν απαντήσεις. Τουλάχιστον οι Τράπεζες απάντησαν ότι ο μεγιστάνας Καλπατζίδης έβαλε 6.7 εκατομμύρια στην Dimera. Τα 6.7 που είχαν βάλει την προηγούμενη.

Καλά ρε τι μεγιστάνας είναι αυτός να γυρνάει μία επτάδα μύρια με τόση άνεση; Αυτούς τους έπιασαν με το ελάφι στη πλάτη και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μυγάκι. Και η επικοινωνία τους (γελάει το σύμπαν) είναι ότι δεν ανήκει ο ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη. Εντάξει, όταν γίνει η συνάντηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κι των άλλων 3 με FIFA και UEFA, να πάει η γυναίκα του Σαββίδη και ο γιός του αφού σε αυτόν ανήκει ο ΠΑΟΚ.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα…

Τα στοιχεία είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ και δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν. Δεν υπάρχει δρόμος παρά ο δρόμος της κάθαρσης…»