Ο παίκτης του ΠΑΟ, ο οποίος μένει ελεύθερος, φέρεται να είναι ένας μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέραμε και για την περίπτωση του Εμρέ Μορ, μπορεί να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων, όμως δεν παύει να δουλεύει για την ερχόμενη σεζόν, με μόνο στόχο, την κορυφή!

Οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν έμφαση στην δεξιά πλευρά τους, αφού πέραν από τον αντί-Ποντένσε, ψάχνουν και παίκτη, σε περίπτωση που ο Ομάρ αποχαιρετήσει τον σύλλογο. Φυσικά, ψάχνουν και παίκτες για τις άλλες θέσεις. Εχθρός του καλού… το καλύτερο.

Σε περίπτωση που ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, στο «ερυθρόλευκο» μπλοκάκι βρίσκονται τα ονόματα του Μουφί (μένει ελεύθερος από την Τοντέλα) και του Καλουλού (από την Αζαξιό). Και οι δύο πρόκειται για αρκετά ελκυστικές περιπτώσεις.

Σύμφωνα όμως με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στο μπλοκάκι βρίσκεται και ένας παίκτης από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον «αιώνιο» και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για απόκτησή του, εφόσον φυσικά ο Ομάρ «κουνήσει μαντήλι».