Πετυχημένη ήταν η πορεία του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης όπου κατάφερε να πλασαριστεί σε αρκετά καλές θέσεις.

Πετυχημένη ήταν η πορεία του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης (διεξήχθη στο Βουκουρέστι) όπου κατάφερε να πλασαριστεί σε αρκετά καλές θέσεις.

Ακολουθεί αναλυτικά η ενημέρωση του ερασιτέχνη: «Με θετικό τρόπο ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι για το τμήμα ξιφασκίας του Ολυμπιακού, καθώς στην κατηγορία των ομαδικών η Χρύσα Τσοκαροπούλου και η Χριστίνα Χουζούρη με τα χρώματα της εθνικής, κατέκτησαν την 6η θέση στις 20 ομάδες, από όλο τον κόσμο έχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα από όλες τις άλλες αποστολές. Πολύ καλή παρουσία είχε και η Εβίτα Καβέλη, καθώς κατέκτησε την 18η θέση στις 20 ομάδες που έλαβαν μέρος. Στην κατηγορία των ατομικών, η Εβίτα Καβέλη έκανε  5/5 νίκες στον όμιλο και πέρασε σαν 10η από 132 αθλήτριες στα knock outs. Στην συνέχεια, μπήκε απευθείας στο ταμπλό των 64 (χωρίς αγώνα), αλλά ηττήθηκε από την Ρουμάνα Geatara με 15-9. Η Χριστίνα Χουζούρη έκανε 3 νίκες και μία ήττα στον όμιλο, πέρασε στις 128, εκεί βρέθηκε αντιμέτωπη με την Nuta την οποία κέρδισε με 15-6 και στην συνέχεια ηττήθηκε από την Corlatescu με 15-11 για την είσοδο στις 32. Η Χρύσα Τσοκαροπούλου με 4 νίκες και 2 ήττες πέρασε και  εκείνη στις 128, κέρδισε την Ρουμάνα Badulescu με 15-13 και εισήχθη στο ταμπλό των 64 καλύτερων, ενώ στην μάχη για τις 32 ηττήθηκε από την Βρετανή Sutton με 15-9.

Στην τελική κατάταξη η Εβίτα Καβέλη κατέκτησε την 35η θέση, η Χριστίνα Χουζούρη την 41η θέση και η Χρύσα Τσοκαροπούλου την 43η θέση σε 132 συμμετοχές από όλο τον κόσμο».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24