Όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη Super Κατερίνα της Τετάρτης προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ για την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη και το μέλλον των συνεργατών της. Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα δικό της σχόλιο.

«Τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Και ο Φοίβος Παπαδάκης είναι πολύ αξιόλογος, τη Τζώρτζια Γεωργίου τη συμπαθώ πάρα πολύ και έχει κάνει πολλές δουλειές. Και με τον Ντάφλο έχω συνεργαστεί πάρα πολύ. Ίσως η Μάριον Μιχελιδάκη είναι λίγο πιο “βαριά” για αυτούς τους συνεργάτες, δεν το λέω αρνητικά, γιατί η γυναίκα έχει μία πολύ αξιόλογη πορεία», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Anella Miller: Η πιο «καυτή» ψυχολόγος που έχεις δει! (pics)
Anella Miller: Η πιο «καυτή» ψυχολόγος που έχεις δει! (pics)

Μάλιστα πρόσθεσε: «Επειδή τα παιδιά τα ξέρω και το έχω παρακολουθήσει μια-δυο φορές να δω γιατί δεν πάει καλά αυτή η εκπομπή και γίνεται τόσος ντόρος, τα παιδιά έχουν πλάκα, κάνουν χιούμορ αλλά νιώθω ότι κάθονται λίγο φοβισμένα στη θέση τους».

«Εδώ που έχουν έρθει είναι όλοι πολύ πιο ανάλαφροι αλλά εκεί μου φαίνονται σαν να είναι φοβισμένοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουν όλοι δουλειά του χρόνου», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Θέμης Κανέλλος: Η νέα ανάρτηση που έφερε ποικίλες αντιδράσεις (pic)
Θέμης Κανέλλος: Η νέα ανάρτηση που έφερε ποικίλες αντιδράσεις (pic)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24