Ο Ολυμπιακός πάτησε την ΑΕΚ και βάζει πλώρη για το μεγάλο διπλό στην Ουκρανία!

Μόνο νίκη ήθελε ο Ολυμπιακός στο ματς με την ΑΕΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να καταφέρνουν με ένα καταπληκτικό 2ο ημίχρονο να παίρνουν εμφατική νίκη με 4-1 για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες διέσυραν τους «κιτρινόμαυρους» και πλέον θα πάνε με πολύ καλή ψυχολογία στην Ουκρανία να τα δώσουν όλα για τη νίκη-πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ο Θρύλος χρειαζόταν το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους και πλέον μετά το εμφατικό 4-1 οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έχουν ό,τι χρειάζεται για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό στο Κίεβο.

Οι Πειραιώτες, υπενθυμίζουμε ότι θα «πετάξουν» την Τετάρτη (20/02) για την Ουκρανία, έχοντας επομένως μπροστά τους σημαντικό χρονικό διάστημα να προετοιμαστούν, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο Κίεβο το βράδυ της Πέμπτης (21/02).

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ότι παρά το τελικό 2-2 διαθέτουν καλύτερη ομάδα, κάτι το οποίο πρέπει να κάνουν φανερό και στην Ουκρανία, παίρνοντας την πολυπόθητη πρόκριση.

Πράγμα που όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πιστεύουν ότι ο Θρύλος θα καταφέρει!