Την ώρα που η Αθλητική Δικαιοσύνη καλείται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικάμε τα όσα έγιναν στο ντέρμπι αιωνίων, έρχονται νέοι τριγμοί...

Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι η Αθλητική Δικαιοσύνη να διαλευκάνει τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο «Καραϊσκάκης». Και φυσικά στα αίτια που έφεραν τη διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων.

Ωστόσο, εκτός από έγκαιρες, οι έρευνες πρέπει να είναι και έγκυρες. Η αξιοπιστία απέναντι στο φίλαθλο κοινό που περιμένει να πληροφορηθεί την απόφαση της. Και αν κάποιος κάνει μια βόλτα στα social media θα διαπιστώσει ότι αυτή έχει πάει περίπατο από το μεσημέρι.

Δεν είναι τόσο ότι κλήθηκε μόνο ο Ολυμπιακός για να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν την Κυριακή. Είναι κυρίως ότι τον φάκελο της υπόθεσης τον κρατά στα χέρια της μια Πρωτοδίκης. Που το ποδόσφαιρο την έμαθε ως φίλαθλο του Παναθηναϊκού.

Η ίδια που σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται λέει να επικοινώνησε ήδη με τον Σταύρο Μάνταλο! Ο οποίος με τη σειρά του ήρθε σε επικοινωνία με τον διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα προκειμένου να δώσει συμπληρωματικά κάποιες πληροφορίες!

Τώρα πού σχετίζεται ο κύριος Μάνταλος με την όλη κατάσταση… Από τη στιγμή μάλιστα που στην ΚΕΔ υπάρχει νέος αρχιδιαιτητής…

Η κυρία Αντιγόνη Σταμολέκα δεν κρύβει την προτίμηση της. Μια βόλτα στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκεί και περισσεύει. Δεν είναι κακό ότι είναι φίλαθλος μιας ομάδας.

Άλλωστε κατά καιρούς στα έδρανα της Αθλητικής Δικαιοσύνης έχουν καθίσει κάποιοι που δεν γνωρίζουν ούτε το χρώμα της μπάλας καλούμενοι να πάρουν αποφάσεις.