Μία απαράδεκτη Εθνική, με ένα ταβερνιάρη στο πάγκο που ακούει στο όνομα Φαν'Τ Σχίπ ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Γεωργία!

Ό,τι έχτισε στη Γρανάδα η Εθνική ομάδα, το γκρέμισε στην Τούμπα. Απέναντι στη Γεωργία παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δε μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλλει το ρυθμό της. Αντιθέτως η ομάδα του Βίλι Σανιόλ θα πρέπει να νιώθει αδικημένη καθώς σε τρίτο σερί ματς δεν πήρε αυτό που άξιζε. Αν αδικεί λοιπόν μια ομάδα το 1-1, αυτή είναι η Γεωργία η οποία έπαιξε ποδόσφαιρο και προσπάθησε να βρει γκολ νίκης.

Ακόμα κι έτσι η Ελλάδα βρήκε γκολ στο 76ο λεπτό με αυτογκόλ του Κακαμπάτζε, αλλά δε μπόρεσε να το διαχειριστεί για περισσότερα από τρία λεπτά. Ήταν τότε που ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Κβαρατσκέλια, άδειασε τον Μαυρία μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 1-1. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ήταν ο καλύτερος της “γαλανόλευκης” έχοντας στο ενεργητικό του δύο σπουδαίες επεμβάσεις.

Δε βγήκε το σχήμα με Φορτούνη, Μπακασέτα, Τζόλη, καθώς οι δύο πρώτοι κινήθηκαν ουσιαστικά στον ίδιο χώρο, ενώ ο Παυλίδης δεν τροφοδοτήθηκε. Συν τοις άλλοις η έλλειψη τρίτου χαφ στο κέντρο του γηπέδου δημιούργησε κενά τα οποία εκμεταλλεύτηκαν ουκ ολίγες φορές οι Γεωργιανοί. Πλέον η υπόθεση “δεύτερη θέση” απομακρύνεται πάρα πολύ καθώς θα χρειαστεί να γίνει υπέρβαση.

Τα λάθη της ΕΠΟ και όσων είναι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες του…