Στην διαιτησία του ανεκδιήγητου Τζαφλέρη στάθηκαν στον Ολυμπιακό μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την ισοφάριση των τελικών σε 2-2.  Οι άνθρωποι της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ ανέφεραν τα εξής «ο κ. Τζαφλέρης δεν κατάφερε να κάνει τη δουλειά του και προφανώς με τη σημερινή του εμφάνιση, θα τον ξαναδούμε πολύ συχνά στους τελικούς». […]

Στην διαιτησία του ανεκδιήγητου Τζαφλέρη στάθηκαν στον Ολυμπιακό μετά την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και την ισοφάριση των τελικών σε 2-2.  Οι άνθρωποι της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ ανέφεραν τα εξής «ο κ. Τζαφλέρης δεν κατάφερε να κάνει τη δουλειά του και προφανώς με τη σημερινή του εμφάνιση, θα τον ξαναδούμε πολύ συχνά στους τελικούς».

Η αντίδραση αυτή φυσικά για τον Δημήτρη Τζαφλέρη προφανώς ήταν αναμενόμενη αφού ο συγκριμένος κύριος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του σε κρίσιμα σημεία του αγώνα να σπρώξει με το έτσι θέλω τους Πράσινους. Πήρε τα περισσότερα σφυρίγματα εις βάρος του Ολυμπιακού που μόνο αυτός φυσικά έβλεπε, ενώ το πόσο αγαπητό παιδί του Παναθηναϊκού είναι φάνηκε από τις δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου και την επίσημη ανακοίνωση της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που τον ξέχασαν και ανέφεραν μόνο τον Κορομηλά και τον Σώμο.