Ελπίδων και Νέοι ηττήθηκαν από Κροατία και Λετονία αντίστοιχα...

Πέρα από την πρώτη ομάδα της εθνικής Ελλάδας, αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν τόσο οι Ελπίδες όσο και οι Νέοι.

Η Ελπίδων ηττήθηκε από την Κροατία με 2-0 και τη Δευτέρα 15/12 η Εθνική, στον τελευταίο της αγώνα, αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία στο Περιστέρι (19:30) και η Κροατία αγωνίζεται εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο.

Οι Κροάτες προηγήθηκαν στο 41′ με αυτογκόλ του Πασαλίδη και σημείωσαν το 2-0 στο 94′ με τον Μπρέκαλο.

Στο ματς να σημειωθεί αποβλήθηκε στο 65′ ο Νικολάου, ενώ εκτός του κεντρικού αμυντικού από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε και ο Σάλιακας ο οποίος είναι υπό τη μορφή δανεισμού στον Κισσαμικό.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πόσαβετς, Ουρέμοβιτς, Σόσα, Σούντζιτς, Καλέτα-Κάρ, Μπένκοβιτς, Μπρεκάλο (95΄ Μπάμπιτς), Βλάσιτς, Τζάκολις, Χαλίλοβιτς (78΄ Φιόλιτς), Ιβανούσεβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Νικολάου, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Βέργος (64΄ Χατζηγιοβάννης), Λάμπρου (68’ Χατζηδιάκος), Ανδρούτσος (64΄ Κοτσόπουλος), Λημνιός.

Επίσης την ήττα με το ίδιο σκορ, 2-0, γνώρισε και η εθνική Νέων με αντίπαλο τη Λετονία σε φιλικό ματς. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τόνισεβς στο 8′ και το 58′.

Από πλευράς Ολυμπιακούς έπαιξαν οι Νεοφυτίδης, Μαρίνος, Βοΐλης.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Χριστογεώργος, Λύρατζης (67′ Βιταλιώτης), Διαμαντής (60′ Χριστόπουλος), Νεοφυτίδης (60’ Κουτσουπιάς), Αντζούλας, Μελιόπουλος, Εμμανουηλίδης (67′ Μαρίνος), Γαϊτανίδης (60’ Σουλεϊμάν), Λιάβας, Βοΐλης (67′ Ιωαννίδης), Βρακάς (60′ Τζήμας).

Ο επόμενος φιλικός αγώνας Λετονία-Ελλάδα θα διεξαχθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.