Στο 0-0 έμειναν Ολυμπιακός B' και Απόλλων Σμύρνης στο Ρέντη για την 18η αγωνιστική της Super League 2.

Δε βγήκε νικητής από την αναμέτρηση στο Ρέντη Ολυμπιακός U23 – Απόλλων Σμύρνης, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον Ολυμπιακό όμως να καταφέρνει να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» ήταν στο 33′, όταν ο Τσέλιος μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ από πλάγια θέση έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα πήγε άουτ.

Λίγα λεπτά μετά, στο 39′, ήταν η στιγμή του Απόλλωνα να απειλήσει. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση ο Μωραΐτης έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και βγήκε τετ α τετ όμως ο Παπαδούδης αντέδρασε σωστά και έδιωξε το πλασέ του πρώτου. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στον Ολυμπιακό. Ο Νίκολιτς βρήκε τον χώρο από τα δεξιά και έκανε το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ και έτσι έμεινε το 0-0 του πρώτου μέρους της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε παιχνίδι κέντρου. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την κατοχή και προσπάθησε να απειλήσει, όμως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απάντηση σε κάθε επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων. Ο Ολυμπιακός είχε μία καλή στιγμή με τον Αποστολόπουλο στο 70′, το σουτ του οποίου όμως μπλόκαρε σταθερά ο Σορκάν και έμεινε το 0-0 των δύο ομάδων. Η καλύτερη στιγμή όμως του δευτέρου ημιχρόνου ήταν στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα, στο 90+4′ ο Ιμπαγάσα «γέμισε» στην αντίπαλη περιοχή με εκτέλεση φάουλ, ο Μπα έκανε τη γυριστή κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Να σημειωθεί πως δύο λεπτά νωρίτερα αποβλήθηκε από το ματς ο Παταπής του Απόλλωνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Λιάτσος (59′ Πινακάς), Σουρλής (77′ Καλογερόπουλος), Μαρίνος (59′ Ιμπαγάσα), Τσέλιος (59′ Βλαχομήτρος), Μπα.

Απόλλων Σμύρνης (Αλ. Βοσνιάδης): Σορκάν, Παπαγεωργίου (38′ Λουί), Ντομίνγκες, Παταπής, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος (82′ Φατιόν), Μουστακόπουλος, Κουαντρά (82′ Ερέρα), Μωραΐτης, Περέιρα, Σαντάτ (64′ Χαλίμι).