Τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε ο Ολυμπιακός στον απέναντι στον Τηλυκράτη με σκορ 2-2.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Κ23 ήρθε ισόπαλη με 2-2 με τον Τηλυκράτη για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.  Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ο Θρύλος δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό.

Η ομάδα μας έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς μόλις στο 6′ ο Ντοναλντόνι έκανε το 1-0 με εκτέλεση πέναλτι, αλλά αντέδρασε αμέσως και στο 9′ ο Βλαχομήτρος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, μετά από ασίστ του Κωστούλα. 

Ο Ολυμπιακός κατάφερε μάλιστα να ανατρέψει το σκορ όταν στο 54 ξανά ο Βλαχομήτρος έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-2 της αναμέτρησης, από πάσα του Μουζακίτη. Παραλίγο να κάνει και το χατ-τρικ ο Βλαχομήτρος όταν στο 61 με μοναδική ευκαιρία σε άδειο τέρμα δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στην επόμενη φάση, στο 63′, δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να κρατήσει το υπέρ τους σκορ, ο Φοφανά των γηπεδούχων «έγραψε» το 2-2. Στο τέλος του παιχνιδιού ο Βλαχομήτρος έχασε και πάλι πολύ μεγάλη ευκαιρία για να γράψει το 2-3.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων :

Τηλυκράτης (Φ. Γκέκας): Τζελέπης, Ρουγκάλας, Τέρζι, Νιφορόπουλος, Χατζητερζόγλου, Ζδράβος, Ρίζος, Πέρες (76′ Σπανουδάκης), Μπελεβώνης, Φοφάνα (85′ Κόκκορης), Ντοναλντόνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (82′ Πινακάς), Κουτσίδης, Κεραμιδάς, Μαρίνος (68′ Λιάτσος), Κωστούλας (72′ Σαπουντζής), Κεϊτά (82′ Τσέλιος), Μουζακίτης, Αργυρίου.