Ισόπαλο με 2-2 ήρθε το ντέρμπι ανάμεσα σε Άγιαξ και Αϊντχόφεν στο Άμστερνταμ, με τις δυο ομάδες να είναι πολύ κοντά μεταξύ τους στην βαθμολογία.

Ισόπαλο με 2-2 ήρθε το ντέρμπι ανάμεσα σε Άγιαξ και Αϊντχόφεν στο Άμστερνταμ, με τις δυο ομάδες να είναι πολύ κοντά μεταξύ τους στην βαθμολογία του ολλανδικού πρωταθλήματος ( 35 ο Άγιαξ, 34 η PSV μετά τη 15η αγωνιστική).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ άνοιξε το σκορ με τον Ντάνιελ Μάλεν μόλις στο δεύτερο λεπτό, ενώ στο 21′ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 με τον Ζαχάβι! Ο Κουίνσι Πρόμες μείωσε στο 40′ για τους οικοδεσπότες, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει με προβάδισμα για την ομάδα του Ρότζερ Σμιντ. Ο Άντονι έφερε στα ίσα ξανά το ματς για τον Άγιαξ στο 65′ με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Άγιαξ: Ονανά, Μασράουι (81΄Ρενς), Σουρς, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Κλάσεν, Γκράβενμπεργκ, Πρόμες (80΄Κουντούς), Άντονι, Τάντιτς, Λάμπιαντ (46΄Αλέρ)

Αιντχόφεν: Εμβογκό, Ντάμφρις, Μαξ, Τέζε, Μποσκαλί,  Σανγκαρέ και Ροζάριο, Γκάκπo (69′ Tομας), Ιχατάρεν( 81’Γκουτιέρες), Μάλεν (76’Μάουρο), Ζαχάβι (81’Μαντουέκε).