Συνέντευξη στην πορτογαλική «O' Jogo» παραχώρησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο πρώην παίχτης του Θρύλου και νυν τεχνικός της Β' ομάδας του Ολυμπιακού έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Πορτογάλους παίχτες της ομάδας που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β, Αριέλ Ιμπαγάσα, παραχώρησε συνέντευξη στην Πορτογαλικη «O’ Jogo» και δεν παρέλειψε να εκθειάσει τους Πορτογάλους παίχτες του Θρύλου, που ήρθαν τον Ιανουάριο και βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ανέφερε για τους Όρτα, Τσικίνιο και Κάρμο: «Ήρθαν για να βοηθήσουν πολύ, βελτίωσαν την ομάδα. Έφτασαν στην ομάδα και προσαρμόστηκαν γρήγορα. Έφεραν πολλή ποιότητα στη δύναμη της ομάδας στην κυκλοφορία της μπάλας στα τελευταία μέτρα».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β μίλησε για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο, με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο, σχολιάζοντας: «Ήταν ένα πολύ σοφό στοίχημα η απόκτηση του, προσαρμόστηκε καλά στη θέση, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά».

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως ο Τσικίνιο έχει συμβόλαιο με τον Θρύλο μέχρι το 2027, ο Όρτα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, με οψιόν αγοράς γύρω στα 5.5 εκατομμύρια €. Ο Κάρμο είναι, επίσης, δανεικός από την Πόρτο με οψιόν στα 17.5 εκατ. €. Πριν λίγο καιρό, ο Πρόεδρος της Πόρτο, Πίνο Ντα Κόστα, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα του, προκαλώντας παροξυσμό στους φίλους του Ολυμπιακού.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24