Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν..

Στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει ήδη ο προγραμματισμός της ομάδα για τη νέα σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς, θα παραμείνει προπονητής των «ερυθρόλευκων», πράγμα που φαίνεται να είναι θετικό σε σχέση με πέρσι, αφού άπαντες τον έχουν αγαπήσει. Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει, το καλοκαιρί (23 – 24 Ιουλίου), στον β’ προκριματικό γύρο του  Champions League, άρα τα περιθώρια για τα μεταγραφικά πλάνα στενεύουν και η ΠΑΕ θέλει να δράσει άμεσα.

Όσον αφορά την «υπόθεση» Σα, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει αποτελέσει μια από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές. Η παραμονή του έχει μπει όντως στην τελική ευθεία, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Οι «ερυθρόλευκοι» τον θέλουν σίγουρα κάτω από τα δοκάρια και την επόμενη σεζόν, το ίδιο δείχνει και ο ίδιος από τη δική του πλευρά. Η ΠΑΕ κάνει όλα τα απαραίτητα προκειμένου να τον «δέσει» στο λιμάνι..

Όσον αφορά την «έρευνα» στόπερ, είναι το Α και το Ω στην «λίστα» των Πειραιωτών. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Παπέ Σισέ και Γιασίν Μεριά, θα βρίσκονται στην Αίγυπτο, στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής( 21 Ιουνίου – 19 Ιουλίου). Γι’αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να κάνει μεταγραφή στην άμυνα, να βρεθεί ένας έμπειρος στόπερ.