Η «Τόκιο» του La Casa de Papel, είναι σίγουρα μία γυναίκα που είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω της με το υπέροχο κορμί της.

Η αγαπημένη Ούρσουλα Κορμπερό, η Τόκιο απο το La Case De Papel, γίνεται η Ρόζα και ετοιμάζεται για την νέα τηλεοπτική της σειρά στο Netflix και μοιράζεται εικόνες στα social media.

Η πρώτη σεζόν είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα το νέο αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου με τίτλο, Φλεγόμενο Σώμα.

Η σειρά μας μεταφέρει στον Μάιο του 2017. Το σώμα ενός άνδρα εμφανίζεται απανθρακωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη δεξαμενή Foix, στη Βαρκελώνη.

Αυτός είναι ο Πέδρο, ένας αστυνομικός. Το γεγονός προκαλεί γρήγορα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, και πολύ περισσότερο. Η έρευνα αποκαλύπτει ένα δίκτυο τοξικών σχέσεων, εξαπάτησης, βίας και σεξουαλικών σκανδάλων που εμπλέκουν τον Πέδρο και δύο από τους συναδέλφους του αστυνομικούς, τη σύντροφό του Ρόζα την οποία υποδύεται η Ούρσουλα Κoρμπερό και τον πρώην φίλο της, Άλμπερτ στο ρόλο του οποίου θα δούμε τον Κιμ Γκουτιέρεθ.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ που έδωσε η Ισπανίδα ηθοποιός στο instagram. Στην συνέχεια δείτε το εντυπωσιακό trailer της νέας σειράς που θα σας καθηλώσει με την αληθινή της ιστορία.