Ποιος θα υποδεχτεί την αποστολή στο Μιλς; Όλα έτοιμα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Δυο 24ωρα απέμειναν μέχρι την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Αυστρία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μια προετοιμασία που θα έχει αρκετές διαφορές από την περσινή χρονιά.

Πρώτα γιατί θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας (πέρσι ήταν δέκα μέρες), ενώ φέτος θα είναι δυο εβδομάδες και δεύτερον θα γίνουν μόνο τρία φιλικά σε σχέση με τα έξι που έκανε ο Μαρτίνς πέρσι τέτοια εποχή. Συν ότι θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στον Ολυμπιακό με πιο βασική το νέο προπονητή.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ετοιμάσει ήδη το πρόγραμμα μαζί με του συνεργάτες του και έχει «σηκώσει ήδη μανίκια» γιατί κάθε αρχή πάντα είναι δύσκολη. Πάντως στο Μιλς όπου θα εγκατασταθεί η αποστολή των ερυθρόλευκων υπάρχει ήδη κάποιος που θα τους υποδεχτεί και αυτός δεν είναι άλλος από… το πούλμαν του συλλόγου, που έχει ξεκινήσει το ταξίδι από την Κυριακή του μεσημέρι.

Δευτέρα βράδυ θα βρίσκεται στο Τιρόλο με τις αποσκευές και όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστούν για να κυλίσουν όλα τέλεια στο διάστημα της παραμονής στην Αυστρία. Κάπως έτσι φτάνουμε στην τελική ευθεία για το ξεκίνημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και της νέας χρονιάς για το Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό στις 8 Ιουλίου στο Σβαρτς, στις 18:00 κόντρα στη Σλοβάτσκο. Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι στο ίδιο γήπεδο στις 14 Ιουλίου κόντρα στη Νόρτζελαντ (12:45), ενώ στις 19 θα αντιμετωπίσει στο Κέματεν τη Σαμπά (13:00).