Κοντά σε συμφωνία με την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, την ίδια ώρα που έχει παράξενες απαιτήσεις ο μάνατζερ του παίκτη και η ΑΕΚ είναι στο...περίμενε.

Σε καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπειτάρ Ιερουσαλήμ και τον Λιβάι Γκαρσία, με τις τρεις πλευρές να είναι κοντά στο συμφωνήσουν ώστε ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Η πρόταση των Πειραιωτών συγκεκριμένα είναι δυο εκατομμύρια ευρώ για το 85% του παίκτη και παρ’όλες τις θετικές εξελίξεις της υπόθεσης, ο Ολλανδός μάνατζερ του παίκτη Χάμφρει Νίμαν δείχνει να μην είναι το ίδιο θετικός και έχει παρουσιάσει παράξενες απαιτήσεις για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στο λιμάνι. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίμαν το κάνει αυτό. Η ΑΕΚ από την πλευρά της επιμένει για την περίπτωση του Γκαρσία, κυρίως λόγω του καλού λόγου που είχε να πει για τον ποδοσφαιριστή ο Βλανταν Ίβιτς, όταν ήταν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, στον αδερφό του και τεχνικό διευθυντή της αθηναϊκής ομάδας Ίλια Ίβιτς.

Να σημειώσουμε πως ο Πέδρο Μάρτινς είναι θετικός στην απόκτηση του διεθνούς μέσου, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν και άλλον ποδοσφαιριστή σε αυτή την θέση, με αποτέλεσμα τον πιθανό δανεισμό του Νίκολα Τσούμιτς.