Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τραγωδία του Μονάχο... Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Θρύλος, για το αεροπορικό δυστύχημα...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τραγωδία του Μονάχο… Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Θρύλος, για το αεροπορικό δυστύχημα, όπου σαν σήμερα πριν 63 χρόνια, πολλοί ποδοσφαιριστές σκοτώθηκαν.

Νεκροί από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, στο έδαφος, ανασύρθηκαν 7 παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ο αριστερός μπακ και αρχηγός Ρότζερ Μπερν (με 33 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας), ο αναπληρωματικός στην ίδια θέση Τζεφ Μπεντ, ο δεξιός μέσος Έντι Κόλμαν, ο κεντρικός αμυντικός Μαρκ Τζόουνς, ο αριστερός Ντέιβιντ Πέγκ (1 φορά διεθνής με την Αγγλία) και οι μεσοεπιθετικοί Τόμι Τέιλορ, Λάιαμ «Μπίλι» Γουίλαν (4 φορές διεθνής με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας).

Επίσης, νεκροί βρέθηκαν ο γραμματέας του συλλόγου Γουόλτερ Κρίκμερ, οι προπονητές Μπερτ Γουόλι και Τομ Κάρι, καθώς και 8 δημοσιογράφοι που ταξίδευαν με την ομάδα, μεταξύ των οποίων και ο σπουδαίος Φρανκ Σουίφτ. Νεκρός ανασύρθηκε επίσης ο Κένεθ Ρέιμεντ, συγκυβερνήτης του αεροπλάνου, ο αεροσυνοδός Τομ Κέιμπλ, ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Μπέλα Μίκλος και ο φίλαθλος και καλός φίλος του Ματ Μπάσμπι, Γουίλι Σάτινοφ.